Booking-rekord før åbning: Over 1000 gæster vil på Carmel

thumb image

Åbningen af Restaurant Carmel har i den grad givet genlyd i Århus, hvor mere end 1000 gæster har sikret sig plads til en madoplevelse på byens nye spisested, før det overhovedet har slået dørene op – det er rekord!

Den 1. juni 2018 åbner Restaurant Carmel i Århus, og allerede før åbningen er der taget godt imod det nye sted. Ifølge nye tal fra DinnerBooking.com, der administrerer bookinger for mere end 900 restauranter og caféer, har 1054 gæster sikret sig bord på restauranten inden åbning. De mange forhåndsbookinger er det højeste, der er set i Aarhus og omegn. Til sammenligning har rekorden i Aarhus hidtil været besat af Krofatters Mad & Ølbar med 880 gæster og tidligere KöD med 596 forhåndsbookinger.

Restaurant Carmel åbner i det gamle missionshus, som er blevet renoveret over de sidste otte måneder, og bliver en del af Huset Carmel, som kommer både til at rumme hotel, restaurant og salon. Restaurant Carmel ligger i missionshusets flotte festsal med balkon og plads til 150 spisende gæster og kommer til at fokusere på gode, økologiske råvarer, spændende retter og unikke vinoplevelser.

“Jeg tror, at vores gæster er interesseret i den fantastiske og flotte bygning, der gemmer på en historie, som Carmel er beliggende i. Lokalbefolkningen har fulgt os i halvandet år nu, og derfor har mange været opmærksomme på vores åbning,” siger medejer Kenny Jess Brandt som den store begejstring før åbningen.

Menu og koncept

Råvarerne kommer fra bæredygtige producenter rundt omkring i Danmark og resten af verden, samt stedets egne drivhuse, hvor de dyrker tomater, krydderurter og andet godt. Indgangsvinkel til mad er – foruden økologi og bæredygtighed – vegetarisk uden at være missionerende. Og så vil vinen være nøje udvalgt. Uden tilkøb kan du eksempelvis få en 5-retters for 295 kroner.

“Ambition er at åbne et sted, hvor alt er økologisk, og hvor man tænker over, hvad man spiser og hvorfor. Og så vil priserne næsten være for billige,” siger Kenny Jess Brandt.

Restaurantens køkkenchef er Søren Højbøg Hansen, som tidligere har været køkkenchef på blandt andet Nordsminde Kro, Mols Kroen og Can Blau.

Plads til alle

Hver onsdag åbner Restaurant Carmel op for et folkekøkken, hvor dagens ret koster 85 kroner, og du kan købe en flaske vin til 120 kroner og et enkelt glas til 30 kroner.

“Idéen med folkekøkkenet er at samle folk. Ingen kender bygningen indefra, men alle kender den derimod udefra, og aarhusianerne cykler og går forbi hver eneste dag. Nu vil vi gerne have folk ind i huset! Vores måde at gøre det på bliver et mindre formelt folkekøkken, hvor vores gæster kommer til at sidde ved et langbord. Tjenere og kokke går i baggrunden, og gæsterne bliver centrum. På den måde kan vi sætte priserne helt ned på en social aften,” siger han.

Du sikrer dig også bord på Cármel her: 
Book bord på Carmel ➤

You may also like...