Guide: 7 restauranter der får dig i pasta-himlen

thumb image

Er du til håndlavet pasta og masser af italiensk smag? Her får du oversigten over, hvor du skal tage hen for at få stillet pasta-sulten i København.

Der findes et væld af spændende italienske spisesteder I København, der er værd at besøge, hvis du er til lækre pastaretter, god rødvin og uformel stemning.

Har du mistet overblikket, får du her en række italienske restauranter i København, der med garanti kan bringe dig i pasta-himlen.

God spiselyst!

Restaurant FAMO

Foto: Famo

Famo er et moderne, italiensk osteria centralt beliggende på Vesterbro i København. Her er der fokus på den hyggelige og uformelle stemning og naturligvis indbydende rustik pasta i rigelige mængder. Du kan se frem til en fire-retters menu til 400 kr eller bare kigge forbi til en enkelt pastaret.

Hvor: Saxogade 3, 1662 København V


Book bord på FAMO ➤

L’altro

Foto: L’altro

På L’altro finder du en afslappet hjemlig atmosfære samt hjemmelavede retter, der er som taget ud af Italien. Hvis du er på udkig efter en uovertruffen spiseoplevelse i den prisvenlige ende, så er L’Altro et oplagt bud. L’Altro er belønnet med en Bib Gourmand i Michelin guiden, som netop uddeles til restauranter, der tilbyder mad af høj kvalitet til billige penge. På L’Altro har de håndplukket deres leverandører i Italien, så dit måltid altid er lavet at de bedste italienske råvarer på markedet. Du kan også spise på L’Altro med god samvittighed, for her er smør, fløde og tunge fond’er i maden bandlyst til fordel for sunde olier, citrus og urter, der letter fordøjelsen og giver en god og let fornemmelse i kroppen.

Hvor: Torvegade 62, 1400 København K


Book bord på L'altro ➤

Italo Disco

Italo Disco har til huse i et hyggeligt mindre lokale på Vesterbro, nærmere betegnet i Oehlenschlaegersgade. Her kan du forvente et moderne trattoria med gode italienske retter, serveret som de skal i en afslappet atmosfære. Som gæst er det bare at sætte sig til rette og nyde aftenen, der er nemlig ikke så meget at tage stilling til: De har én menu om dagen, der er sammensat af kokkene, og som koster 375 kr.

Hvor: Oehlenschlægergade 5, 1663 København V


Book bord på Italo Disco ➤

Mirabelle

Foto: Mirabelle

På Guldbergsgade i hjertet af Nørrebro ligger Mirabelle, der både er et bageri, en café, et takeaway-sted og restaurant. På Mirabelle har de en stor forkærlighed for italiensk håndværk og danske råvarer og gør en stor dyd ud af at lave lækker håndlavet pasta, så englene synger.

Hvor: Guldberggade 29, 2200 København N


Book bord på Mirabelle ➤

Spaghetteria

På Spaghetteria serverer de klassisk italiensk mad, der er tilberedt af gode råvarer og serveret på en afslappet facon. Ligesom søsterrestauranten Osteria 16 er Spaghetteria et usnobbet og ærligt sted. Der er én menu på restauranten, som skifter fra dag til dag. Den består af en række forskellige antipasti efterfulgt af et stort fad spaghetti, som deles på bordet.

Hvor: Vester Farigmagsgade 2 , 1606 København V


Book bord på Spaghetteria ➤

Mangia

Foto: Magnus Omme

Holdet bag den populære italienske vinbar, Bevi Bevi, har åbnet restauranten Mangia, der sætter fokus på det klassiske italienske køkken. Hvor der på Bevi Bevi er fokus på vin og mindre antipasti-retter, har Mangia fokus på pasta i alle afskygninger. Prøv eksempelvis deres håndlavede spaghetti med anderagout eller deres fyldte pasta med svampe i ostesauce.

Hvor: Bagerstræde 9, 1617 København V


Book bord på Mangia ➤

Ché Fè

På kan du sætte tænderne i hjemmelavet pasta. Her kreeres italiensk mad for fuld udblæsning. Maden er autentisk med fokus på smagen fremfor udseendet. Det betyder, at du ikke kan forvente at få serveret en smukt anrettet tallerken med dippedutter og krummelurer på toppen, men du kan derimod forvente serveringer, der er lige i øjet, når det gælder smag, aroma, råvarer og tilberedning.

Hvor: Borgergade 17A, 1300 København K


Book bord på Ché Fè ➤

You may also like...