Smag på verden på restauranter i Hellerup

thumb image

Tag en bid af Thailand, Indien, Italien, Spanien, Frankrig og Danmark i Hellerup nord for København.

Skal du blive i Danmark hele sommeren, men vil du stadig gerne opleve lidt udenlandsk stemning? Vi guider dig til restauranter i 2900, der tager dine smagsløg med et smut til mere sydlige himmelstrøg.   

Wokshop

Foto: Wokshop Hellerup

På Wokshop bliver du taget med på en kulinarisk rejse til Thailand. Her serveres autentisk, frisklavet, aromatisk og spicy mad, præcis som var du under østens sol i Thailland. Så gå ombord i menukortet, der indeholder alt hvad det thailandske køkken har at byde på lige fra snacks, supper, nudler, wok, karryretter til salat.

Hvor: Strandvejen 185, 2900 Hellerup


Book bord på Wokshop Hellerup ➤

Tavola Calda

Tavola Calda betyder varmt bord på italiensk og restauranten er et hyggeligt og familiært spisested, der serverer ægte italienske egnsretter fra både nord og syd i Støvlelandet. Menuen skifter løbende, men der bruges altid friske råvarer, der primært er importeret direkte fra italien.

Hvor:  Rebekkavej 34, 2900 Hellerup


Book bord på Tavola Calda ➤

Hellerup Sejlklub

Foto: Hellerup Sejlklub

I Hellerup Havn ligger Restaurant Hellerup Sejlklub med en udsøgt udsigt til Øresund. Men du spejder ud over havet, kan du spise retter fra det klassiske danske og franske køkken. Hvis vejret tillader det, kan du nyde måltidet på stedets store terrasse, mens du spiser østers og drikker kold rosé.

Hvor: Paul Elvstrøms Plads 1, 2900 Hellerup


Book bord på Hellerup Sejlklub ➤

Hellerup Klub Brasserie

Foto: Hellerup Club Brasserie

På Hellerup Klub Brasserie, der ligger på Strandvejen, er der ærlig fransk mad på menuen. Stedet har eksisteret som et klassisk mødested siden 1927, og har en helt særlig sjæl og atmosfære. Her kan du nyde god mad, men også deltage i forskellige koncerter og kulturoplevelser, som stedet også huser.

Hvor: Strandvejen 203, 2900 Hellerup


Book bord på Hellerup Klub Brasserie ➤

Eattoday Tapasbar Hellerup

På Eattoday Tapasbar kan du, som navnet antyder, spise dig mæt i moderne spansk tapas til en god pris. Du kan sidde i restauranten og nyde det store udvalg af små, delikate retter, der skifter efter årstiderne eller du kan tage det med dig hjem. Vælg blandt klassiske spanske tapasretter som eksempelvis grillede gambas, chorizo, iberco skinke, manchego ost og gazpacho. Skal du holde fest eller reception, kan du også lade Eattoday Tapasbar stå for maden, så du kan bruge tiden på at kredse om dine gæster.

Hvor: Strandvejen 112, 2900 Hellerup


Book bord på Eattoday Tapasbar ➤

Du kan også booke bord på deres sted i Waterfront.


Book bord på Eattoday Tapasbar Waterfront ➤

Address

Foto: Address

I Tuborg Havn i Hellerup med udsigt til vandet og livet i lystbådehavnen ligger gourmetrestauranten Address. Her kan du høre bølgebrus, vindsus og lyden af master, der svajer i vinden, samtidig med at du kan forvente et måltid af højeste kvalitet. Retterne laves af friske råvarer fra lokale leverandører, og der er stor fokus på bæredygtighed og den gode smag. Køkkenet er nyt nordisk kombineret med det franske. Så hvis du vil have en særlig spiseoplevelse, er det stedet, du skal besøge.

Hvor: Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup


Book bord på Address ➤

Namaste by India Royale

På Namaste, der ligger på Strandvejen i Hellerup, går nordiske traditioner hånd i hånd med nordindisk mad tilberedt fra bunden. Her kan du sætte tænderne i klassiske indiske retter som cremet butter chicken, tikka masala med friske krydderurter og naanbrød, der for en stund sender tankerne et smut til østen. Du kan enten nyde maden i restaurenten eller tage herlighederne med dig hjem.

Hvor: Hellerup Strandvej 132A, 2900 Hellerup


Book bord på Namaste ➤

You may also like...

1 Response

  1. Beth Gregart siger:

    Altopalato
    Italiensk når det er bedst
    Duntzfeldtsalle 3 2900 Hellerup