Juleaften KBH: Disse restauranter inviterer til jueaftensmiddag - DinnerBooking Blog
thumb image

Juleaften KBH: Disse restauranter inviterer til jueaftensmiddag

Lange køer i supermarkedet, tunge indkøbsposer, os i køkkenet, en sovs der skiller og svær, der ikke bliver sprøde – orker du ikke at give dig i kast med julemaden i år? Så spis julemiddag på en af Københavns restauranter.

Det kan være både tidskrævende, udfordrende og angstprovokerende at skulle kreere årets julemiddag. Heldigvis kommer flere af byens restauranter dig til undsætning og byder indenfor til julemad.

Vi har samlet en guide med restauranter i København, der holder åbent juleaften. Læs med her – og rigtig glædelig jul!

Juleaften på Capa

Capa har til huse i det ikoniske Palace Hotel lige midt på Rådhuspladsen i København. Det nyligt åbnede spisested har tv-kokken Casper Sobzcyk ved gryderne, og juleaften har han og resten af teamet forberedt alletiders julemenu til jer. Den består af både hummersuppe, confitterede andekroketter, sprødstegt svinebryst med tilbehør og naturligvis klassisk ris a la mande til dessert. Og der er naturligvis mandelgave til den, der får mandlen.

Capa er kendt for sit kvalitetskød og de yderst favorable priser, som favner de fleste pengepunge. Her er hele familien velkommen til middag, og personalet ser frem til at give jer en uforglemmelig aften med masser af juleri og hygge.

Hvor: Rådhuspladsen 57, 1550 København V
Pris: 599 kroner pr. pers. (+ gebyr)


Juleaften på Capa ➤

Juleaften på Green Room

Er du til helt klassisk julemad, så er Green Room et godt bud på, hvor du skal spise juleaften. De starter med en buffet fyldt med julegodter som jødekager, vaniljekranse, appelsiner, konfekt og chokolade.

Men pas på med at fylde maven for meget. For efter godtebuffeten er de klar med helt klassisk julemad efter alle kunstens regler. Her er der andesteg, flæskesteg, medister, svesker, æbler, rødkål, glaserede kartofler, hvide kartofler og andesauce. Selvfølgelig er der også ris a la mande med kirsebærsauce og mandelgave!

Hvor: Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg
Pris: 795 kroner pr. person (+ gebyr), 425,- for børn under 18.


Juleaften på Green Room ➤

Juleaften på Amager Hotel

Hold din juleaften i hyggelige omgivelser, og traditionen tro fejrer aftenen med de helt traditionalle retter  Kom og vær med til at fejre julen med Amager Hotel i deres charmerende Pub.

Her har de smidt masser af ænder i ovnen – klar til at forkæle med en lækker julemiddag. Til forret står den på ristet toast med røget laks og dild. Hovedretten er and med sovs, kartofler og rødkål. Og til sidst risalamande med sprøde mandler og kirsebær-sauce.

Derudover indledes aftenen med et glas cava som velkomst.

Hvor: Amagerbrogade 29, 2300 København S
Pris: 199 kroner (+ gebyr)

Amager Hotel


Juleaften på Amager Hotel ➤

Juleaften på Ved Kajen

Kom og fejr juleaften i fortryllende Nyhavn på Ved Kajen. Bordet er jeres helt indtil restauranten lukker kl. 22, så der er ingen julestress her på matriklen. Alt du skal gøre er blot at læne dig tilbage og nyde alle julegodterne og den gode stemning.

Aftenen starter med et glas champagne, og derefter kan du forkæle maven med røget, gravad laks og klassisk flæskesteg og andesteg anrettet med hvide, sukkerbrunede kartofler, rødkål, surt og brun sovs. Til dessert står den ikke overraskende på ris a la mande med lun kirsebærsauce.

Hvor: Nyhavn 43, 1051 København K
Pris: 395 kroner pr. person (+ gebyr)


Juleaften på Ved Kajen ➤

Juleaften på SALT (lybbybaren)

Hold din juleaften på Admiral Hotel, når SALT skruer op for julehyggen d. 24. december. Aftenen starter med en velkomstdrink og herefter kan du gå ombord i den lidt utraditionelle julemenu.

Her kan du se frem til bagt torsk med fermenteret gulerod, dild og hollandaise til forret, Gråstenand steg på ben med rødkål, tyttebær, paté af lår, indmad, æble og kål. Til dessert er der klassisk risalamande med kirsebærsauce.
Der er vin inkluderet til hver ret.

Hvor: Toldbodgade 24-28, 1253 København K
Pris: 925 kroner pr. person (+ gebyr), 310 kroner for børn under 12.


Juleaften på SALT ➤

Juleaften på Nimb Brasserie

Nimb Brasserie byder velkommen indenfor til en fortryllende juleaften fuld af velsmag og lækkerier.

Her kan du se frem til snacks, forret, hovedret bestående af kaviar, hummerbisque, confit de canard og meget mere dertil. Til dessert er der klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og nøddeknas. Der er udvalgte vine til hver ret, og du kan godt glæde dig.

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Pris: 1500 kroner pr. person inkl. vinmenu (+ gebyr)


Juleaften på Nimb Brasserie ➤

Skipperkroen og Barock

Desserten står på crème brûlée og klassisk ris à l’amande. Kom og fejr juleaften med Skipperkroen i fortryllende Nyhavn. Skipperkroens 4-retters menu indeholder røget laks, helstegt and og flæskesteg med sprøde svær til hovedret.

I kan reservere bord fra kl. 17-19 og så har I bordet hele aftenen. Så I kan trygt læne jer tilbage og nyde den dejlige julemad med hinanden.  

Psst! Er er optaget på Skipperkroen, kan den samme menu også fås på Barock i Nyhavn.

Hvor: Nyhavn 27, 1051 København K
Pris: 295 kroner pr. person (ekskl. Billetgebyr)


Juleaften på Skipperkroen ➤


Juleaften på Barock ➤

Juleaften på Deligreco

Julemenuen hos Deligreco består af 6 serveringer og 3 glas vin. Middagen starter kl. 18. Her skal du blot medbringe dine kære, og så vil Deligreco stå for resten.

Hvor: Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C
Pris: 499 kr. pr. person

Flere restaurant nyheder...