Lad kokken stå for andestegen juleaften: Her kan du spise d. 24. december i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Lad kokken stå for andestegen juleaften: Her kan du spise d. 24. december i København

Lange køer i supermarkedet, tunge indkøbsposer, os i køkkenet, en sovs der skiller og svær, der ikke bliver sprøde – orker du ikke at give dig i kast med julemaden i år? Så spis julemiddag på en af Københavns restauranter.

Det kan være både tidskrævende, udfordrende og angstprovokerende at skulle kreere årets julemiddag. Heldigvis kommer flere af byens restauranter dig til undsætning og byder indenfor til julemad.

Vi har samlet en guide med restauranter i København, der holder åbent juleaften. Læs med her – og rigtig glædelig jul!

Juleaften på Restaurant Garden

Restaurant Garden byder på en ikke helt traditionel 5-retters menu juleaften.

Menuen byder på røget and med sprødt som snacks. Forretterne er rødbederimmet laks med enebær, rygeost og oksetatar med æggeblomme og estragon mayo. Hovedretten byder på andebryst med ristet pastinak pure, rosenkål og grønkålssauté, ribs, sprødt og glace. Til slut er der risalamande med kirsebær sauce og hvidchokolade.

Hvor: Gothersgade 87, 1123 København K


Juleaften på Garden ➤

Juleaften på NOI

Fejr julen på det eksklusive Nobis Hotel midt i København, når restaurant NOI kokkererer en lidt utraditionel fem-retters julemenu.

Her kan du glæde dig til en spændende menu med laks med rugbrød og rygeost, andeleverpaté med kirsebærgelé og brioche, and med rødbede og kål, eggnog cocktail og chokolade crémeux.

Hvor: H.C. Andersens Boulevard 34, 1574 København V


Juleaften på NOI ➤

Juleaften på Manon Les Suites

Skal din juleaften være lidt eksotisk? Så skal du måske sætte kursen mod Manon Les Suites, hvor du både før og efter middagen kan tage en tur i baren i det frodige og smukke poolområde Jungle Fish.

På Manon Les Suites kan du fejre juleaften med en menu, der byder på røget laks, tang-kaviar med frisk ost, krebsehalesalat med urter. Der er confiteret and med rødkålssalat, flæskesteg med rustik kartoffelmos og rosenkålblade og risalamande med kirsebærsauce

Hvor: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V


Juleaften på Manon Les Suites ➤

Juleaften på Green Room

Er du til helt klassisk julemad, så er Green Room et godt bud på, hvor du skal spise juleaften. De starter med en buffet fyldt med julegodter som brunkager, appelsiner, konfekt og chokolade.

Men pas på med at fylde maven for meget. For efter godtebuffeten er de klar med helt klassisk julemad serveret family style. Her er der andesteg, flæskesteg, medister, svesker, æbler, rødkål, glaserede kartofler, hvide kartofler og andesauce. Selvfølgelig er der også risalamande med kirsebærsauce og mandelgave!

Hvor: Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg


Juleaften på Green Room ➤

Juleaften på Louises Fiskebar

Vil du holde din juleaften midt i byen, så er Louises Fiskebar et godt bud. De holder til i hyggelige lokaler på First Hotel Kong Frederik i Vester Voldgade et stenkast fra Rådhuspladsen.

Her har de smidt masser af ænder i ovnen – klar til at forkæle med en lækker julemiddag. Du får husets hjemme gravad laks med rødbede, urtesalat, æbler og malt. Klassisk andeteg og sprød gris med tilbehør. Og til sidst risalamande med sprøde mandler og kirsebær-sauce.

Hvor: Vester Voldgade 25, 1552 København V


Juleaften på Louises Fiskebar ➤

Juleaften på SKT. PETRI

Fejr juleaften på hotel SKT. PETRI, hvor der traditionen tro er pyntet flot op til jul. Her bydes der på en elegant og hjemlig juleaftenmenu. 

Aftenen starter med champagne og snacks og derefter kan du forkæle maven med terrine af dansk sorthummer med hummercreme, mizunasalat, nori tang. Rosastegt andebryst med glaseret rødkål, sprød grønkål, kartoffelbåd, brunede kartofler og orangesauce. Middagen afsluttes med risalamandeog kaffe, te og julegodter.

Hvor: Krystalgade 22, 1172 København K


Juleaften på SKT PETRI ➤

Juleaften på SALT

Hold din juleaften på Admiral Hotel, når SALT skruer op for julehyggen d. 24. december. Aftenen starter med en velkomstdrink og herefter kan du gå ombord i den lidt utraditionelle julemenu.

Her kan du se frem til saltet torsk med kalix løjrom, dild og skorzonerrod til forret, Gråstenand steg på ben med rødkål, tørrede frugter, confit af lår, ristet æble, kål og valnød. Til dessert er der klassisk risalamande med kirsebærsauce.

Hvor: Toldbodgade 24-28, 1253 København K


Juleaften på SALT ➤

Juleaften på Babette, Guldsmeden Hotel

På Babette, Guldsmeden i Bredgade kan du se frem til en hyggelig juleaften med både flæskesteg og and.

På Babette kan du fejre juleaften med en menu, der byder på røget laks, tang-kaviar med frisk ost, krebsehalesalat med urter. Der er confiteret and med rødkålssalat, flæskesteg med rustik kartoffelmos og rosenkålblade og risalamande med kirsebærsauce

Hvor: Bredgade 78, 1260 København K


Juleaften på Babette ➤

Juleaften på MØR

På MØR i Skelbækgade ved Kødbyen i København er der klassisk dansk tre-retters julemiddag og masser af godt julehumør.

Her får du serveret rejecocktail med cocktaildressing og citron. Derefter klassisk and med brune og hvide kartofler, rødkål, surt, chips, andesky og grøn salat. Til dessert er der risalamande med Amarena kirsebær.

Hvor: Skelbækgade 3A, 1717 København V


Juleaften på MØR ➤

Juleaften på Café du Nord

Hold jul på Colbjørnsgade, når Café du Nord inviterer indenfor til en hyggelig juleaften med både klassiske og mere utraditionelle retter på menuen.

På Café du Nord kan du fejre juleaften med en menu, der byder på røget laks, tang-kaviar med frisk ost, krebsehalesalat med urter. Der er confiteret and med rødkålssalat, flæskesteg med rustik kartoffelmos og rosenkålblade og risalamande med kirsebærsauce

Hvor: Colbjørnsensgade 14, 1652 København V


Juleaften på Café du Nord ➤

Juleaften på Angelini

Hold jul på Copenhagen Plaza på Restaurant Angelini, der invitere på utraditionel julemad med italiensk islæt.

Middagen byder på ravioli med rødbede, pecoriono, safran og muskatnød, ristede svampe og trøffel. til hovedret er der bagt lam med sauce af lam, grøntsager og strangolapreti. Til dessert er der italiensk pannatone serveret med en creme af Mascarpone.

Hvor: Bernstorffsgade 4, 1577 København V


Juleaften på Angelini ➤

Juleaften på Deligreco

Hold jul på græske Deligreco der servere 6 serveringer og 3 glas vin for 499 kroner ex gebyr.

Hvor: Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C


Juleaften på Deligreco ➤

Flere restaurant nyheder...