København: 9 restauranter for dig der elsker fisk

thumb image

Frisk fisk og skaldyr smager skønt, men det kan være lidt af en kamp selv at filetere fisk og åbne østers hjemme på køkkenbordet. Her er en liste med fede fiskerestauranter i København, der klarer arbejdet for dig. 

Fra et klassisk dansk stjerneskud, over i skønne sprøde Fish n’ chips, til et overdådigt skaldyrsfad – Som Minna & Gunnar sagde engang, så er fisk “ikk’ så ringe endda!”.

Derfor har vi fundet de fedeste spisesteder i København, hvor du kan fylde maven med frisk fisk og skønne skaldyr. Læs med her!

1. Kødbyens Fiskebar

Foto: Kødbyens Fiskebar

På Bib Gourmand restauranten Kødbyens Fiskebar serverer de frisk fisk og skaldyr fra vandene omkring os. De går aldrig ned på kvaliteten, og det kan smages på tallerkenen. Her kan du få både knivmuslinger, kammuslinger, kongekrabber og kulmule – Kort sagt alt hvad dit fiskehjerte begærer!

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

LÆS OGSÅ: 7 gode restauranter på Vesterbro

2. HUMMER

Foto: Restaurant Hummer

På solsiden af Nyhavn i indre København finder du Restaurant HUMMER. Her kan du nyde fremragende fisk og skaldyr serveret med gode bobler eller kølig hvidvin on the side midt i de hyggelige og historiske omgivelser. Der er lettere snacks og større retter til både små og store maver.

Hvor: Nyhavn 63A, 1051 København K


Book bord på HUMMER ➤

3. Musling

Foto: Musling

Restaurant Musling er ideelt beliggende lige foran Torvehallerne i København. Her byder de på alt det bedste fra havet, hvilket betyder, at der altid er frisk og bæredygtig fisk og skaldyr på menuen. De laver blandt andet Moules Frites så englene synger, og så har de Happy Hour på østers! Og det er blot to ud af mange velsmagende retter.

Hvor: Linnésgade 14, 1361 København K


Book bord på Musling ➤

4. Nimb Brasserie – Fruits de mer á la Nimb Brasserie

Foto: Nimb Brasserie

I juni og juli måned 2017 kan du helt eksklusivt dykke ned i Nimb Brasseries overdådige skaldyrsfad. Lad køkkenchefen forkæle dig med sine egne favoritter fra havets store skattekammer, blandt andet jomfruhummer, krabbekløer, dampede blåmuslinger. levende kammuslinger, forskellige typer østers og pil-selv-rejer.

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Køb billet til Nimb fruits de mer ➤

5. Krogs Fiskerestaurant

Foto: Krogs Fiskerestaurant

I over 100 år har Krogs Fiskerestaurant serveret nogle af byens bedste fiskeretter. Sådan har det været siden 1910, og sådan er det stadig. Du kan både kigge forbi til klassiske danske smørrebrød til frokost eller til en skøn middag med skaldyrsfad og dagens mange friske fisk.

Hvor: Gammel Strand 38, 1202 København K


Book bord på Krogs ➤

6. Fishmarket

Restaurant Pastis Fishmarket i København K er en fransk fiskebistro inspireret af det simple, velsmagende middelhavskøkken. Du finder derfor franske favoritter som østers, jomfruhummerbisque og bouillabaisse på menuen samt en masse andre fiske-fristelser. Og så kan du derudover slutte middagen af med en klassisk créme brûlée.

Hvor: Hovedvagtsgade 2, 1103 København K


Book bord på Fishmarket ➤

7. Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop

Foto: Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop

På Skagen Fiskerestaurant i Illum Rooftop serveres alt lige fra skaldyr til fiskefrikadeller og kølig Chablis præcis som på moderestauranten i Skagen. Hos Skagen Fiskerestaurant finder du et godt udvalg af ’Skagen Klassikere’ på menukortet. Prøv fx deres ’Skagen rev’, som er stegt og dampet skæringsfilet på ristet rugbrød med rejer, citron og paprikamayonnaise eller kom forbi hver torsdag til den overdådige fiske- & skaldyrsbuffet.

Hvor: Illum Rooftop, Østergade 52, 1001 København K


Book bord på Skagen Fiskerestaurant ➤

8. L’Imperatore

Foto: L’imperatore

Hos Restaurant L’imperatore er der fuld fokus på autentisk italiensk madlavning og masser af frisk fisk. De serverer ikke pizza, men fokuserer i stedet på andre italienske og især sicilianske specialiteter som eksempelvis frisk hjemmelavet fettuccine med alt godt fra havet, røde kæmpe rejer eller hummer. Du kan også smage deres velsmagende risotto med blæksprutte i eget blæk. Hver dag fra 17-18.00 har de desuden oysters happy hour, hvor du får østers for 10 kr pr. stk.

Hvor: Olufsvej 2, 2100 København Ø


Book bord på L'imperatore ➤

9. Havfruen

I den charmerende Nyhavn finder du fiske-perlen Havfruen. Havfruen er en fiske- og skaldyrsbistro, hvor der i hyggelige, uformelle omgivelser serveres frisk fisk og skønne skaldyr. Menukortet byder på et udvalg af snacks, forretter, hovedretter og desserter – prøv fx deres laksetatar til forret, grillede jomfruhummere til hovedret og en klassisker som æblecrumble til dessert.

Hvor: Nyhavn 39, 1051 København K


Book bord på Havfruen ➤

You may also like...