København: 9 restauranter med formidabel udsigt

thumb image

Hvor kan du spise godt, mens du nyder en formidabel udsigt over København? Vi giver dig svaret her. 

København har et hav af skønne restauranter, hvor der serveres mad så englene synger – men ikke alle kan kan bryste sig af samtidig at have en helt fantastisk udsigt.

Her er ni gode restauranter med en ganske fantastisk udsigt over København.

1. Bojesen i Tårnet

Bojesen i Tårnet er en restaurant på toppen af Christiansborg. Fra restaurantens store vindue er der en storslået udsigt over slotsgården, ridebanen og videre ud over Dantes Plads med Glyptoteket og Tivolis forlystelser i baggrunden. I Tårnet byder den kendte kok og konditor Rasmus Bo Bojesen på nyfortolkede klassikere, moderne gastronomi og konditorkunst.

Hvor: Christiansborg, 1240, København K


Book bord på Bojesen i Tårnet ➤

2. SILO

Foto: News Øresund – Jenny Andersson/ Flickr

På toppen af Nordhavn har Restaurant SILO for nyligt slået dørene op. Som navnet indikerer, har de til huse i den bemærkelsesværdige SILO-bygning, der er blevet hædret i både ind- og udland, og som giver dig en fantastisk udsigt over København. Bag restauranten finder man Michael Rønnebæk-Rørth, der også er kendt for bornholmerperlen, Koefoed.

Hvor: Helsinkigade 29, 17 etage, 2150 Nordhavn


Book bord på SILO ➤

3. MASH penthouse

MASH er kendt for deres store, gode kvalitets-steaks, der unægteligt er både saftige og fristende. Herudover kan MASH Penthouse helt exceptionelt diske op med en forbandet god udsigt over Københavns tage fra toppen af Tivoli Hotel. En luksuriøs aften med møre bøffer og unik udsigt – what’s not to like?

Hvor: MASH Penthouse, Arni Magnussons Gade 4, 12. sal, 1577 København V


Book bord på MASH Penthouse ➤

4. Trio

Trio er Københavns nye eksklusive gourmetrestaurant og skybar, der åbnede d. 20. september 2017. Du finder restaurant Trio i toppen af de runde kobbertårne i hjertet af København, Axel Towers. Restauranten er beliggende på 8., 9. og 10. etage i de smukke, nyopførte bygninger, hvorfra der er en absolut unik udsigt over byen. Skal du være en af de første, der prøver Københavns nye gourmetrestaurant?

Hvor: Axel Tower – Jernbanegade 11, 1609 København V


Book bord på Trio ➤

5. Geranium

Den trestjernede Michelin-restaurant Geranium har til huse på 8. etage i Fælledparken midt i København. Herfra har man som gæst en drømmende udsigt over parkens trækroner og byens grønne kobbertage. Køkkenchefen Rasmus Kofoed blev i 2011 kåret som verdens bedste kok, og han er i det hele taget den mest vindende køkkenchef i Bocuse D’Or-konkurrencen nogensinde.

Hvor: Per Henrik Lings Allé 4, 8. sal, 2100 København Ø


Book bord på Geranium ➤

6. No. 2

Foto: No. 2

No. 2 er michelin-restauranten AOCs skønne lillesøster. Restauranten er placeret helt ud til kanten på Hammershøj Kaj på Christianshavn, hvorfor du har en formidabel udsigt til Den Sorte Diamant samt Københavns havn, broer og tårne. På No.2 har de deres egen tilgang til det nordiske køkken, og køkkenet kan betegnes som et ’sæson køkken’, der altid spejder efter sæsonens bedste råvarer fra hav, skov, strand og mark.

Hvor: Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København K


Book bord på No. 2 ➤

 

7. Toldboden

Foto: Toldboden

På Toldboden kan du se frem til en sublim havneudsigt gennem de store vinduer i restauranten. Med sin placering i den gamle færgeterminal i Københavns havn er der direkte udsyn til havnelivet og til Operaen på den anden side. Menukortet byder på lidt af hvert med fokus på fisk og grill. Om sommeren er der solstole og havnegrill udendørs og året rundt er der en overdådig brunch buffet i weekenden.

Hvor: Nordre Toldbod, 1259 København K


Book bord på Toldboden ➤

 

8. Søren K

Foto: Søren K

Smukt placeret direkte ved vandkanten i Den Sorte Diamant finder du Søren K. Herfra er der en skøn udsigt over himmel, hav og arkitekturen på den anden side af kanalen. Søren K er et skandinavisk brasserie, der tager udgangspunkt i skandinaviske råvarer og opskrifter og samtidig trækker tråde til det franske klassiske køkken, når det gælder tilberedningsmetoder.

Hvor: Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K


Book bord på Søren K ➤

9. Kost & Mask

Kost & Mask har til huse i Operaen på Holmen, hvorfra der er en unik udsigt til  Amalienborg og Marmorkirken i baggrunden. Kost & Mask er et ideelt sted til at kombinere en sanselig spiseoplevelse med en formidabel udsigt over København – og en storslået forestilling i Operaen naturligvis. Menuen er baseret på kolde retter og ændres løbende i takt med sæsonen.

Hvor: Ekvipagemestervej 10, 1438 København K


Book bord på Kost & Mask ➤

Flere restaurant nyheder...