Madblogger Emma Martiny anbefaler: Aarhus’ bedste restauranter

thumb image

Vil du ud at spise godt i Aarhus? Så kig med her. Vi har spurgt blogger og kogebogsforfatter Emma Martiny, hvor hun tager hen, når hun vil spise god mad i Aarhus.

Der er mange restauranter at vælge mellem, når man vil ud at spise i Aarhus. For at hjælpe dig med dit valg har vi spurgt en ægte århusiansk madentusiat, hvor hun går hen og spiser.

Emma Martiny er livsstilsblogger og kogebogsforfatter. Når hun ikke blogger om mad, mode, rejser og bolig, så deler hun sin store passion for madlavning i sine kogebøger. I 2015 udgav hun ‘Skønne salater og vidunderligt tilbehør’, i år 2016 tilføjede hun ‘Herlig og ærlig mad’ til sit kogebogsunivers, og i 2017 har hun udgivet ‘Fabelagtige fristelser’, der byder på opskrifter med mindre sukker og mere smag.

Her kommer Emma Martinys bud på byens bedste restauranter.

Bedste nye restaurant

Amoroma, den italienske restaurant, der for nyligt er åbnet i Vestergade, serverer fantastiske pizzaer, lækre snacks og god rødvin i hyggelige omgivelser. Ejerne står også bag den italienske specialkøbmand i Mejlgade, som jeg elsker at kigge forbi.

Bedste gourmet-oplevelse

Michelin Bib Gourmand restaurant Pondus serverer simpel, lokal og vidunderlig mad – og endda til rigtig fine priser. Det har været en succes, hver gang jeg har lagt vejen forbi.

Bedste brunch

Café Glad laver den lækreste, økologiske (og semi-sunde) brunch. Der svinger jeg ofte forbi, inden jeg tager på Ingerslev torvemarked lørdag formiddag.

Bedste frokost

Jeg er vild med salaten på VW café. De er fyldt med smag og fylde, og serveres med forskellige dips og med laks, kylling eller vegetarisk. Det er et hyggeligt sted at arbejde, så her ser man mig ofte spise en god frokost med selskab med min computer – vaskeægte hverdagsforkælelse.

Bedste middag på budget

Chido i Mejlgade laver lækker mexicansk take-away til fornemme priser. Vesterlauget er også et godt bud, hvis man gerne vil have restaurant-oplevelse på budget.

Foto: Mathilde Vesterherup

NB: Interviewet med Emma Martiny er fra november 2016, hvorfor der kan være kommet flere nye og gode restauranter til Aarhus sidenhen 🙂

You may also like...