Nordatlanten er populær: ‘Fantastisk mad og udsøgte vine’

thumb image
Foto: Restaurant Nordatlanten i Odense

I den forgangne måned har et stort antal gæster været forbi DinnerBooking.com for at anmelde deres restaurantbesøg. Blandt toppen på Fyn finder man Nordatlanten. 

I april måned har over 12.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg ud fra en række parametre, og traditionen tro er det tid til at kigge nærmere på, hvilke restauranter der har gjort det bedst – ifølge gæsterne.

Helt i top blandt de fynske restauranter finder vi endnu engang Nyborg-restauranten Lieffroy, der bestemt ikke er ukendt med at få rosende ord fra gæsterne.

På andenpladsen finder man Rudolf Mathis i Kerteminde, mens tredjepladsen er besat af Nordatlanten i Odense. Nordatlanten blev for nyligt ramt af en brand i køkkenet, men er nu oppe at køre igen, og det ser bestemt ikke ud til at have påvirket de glade gæster.

Blandt de fynske favoritter

Noget tyder på, at Nordatalenten falder ganske godt i gæsternes smag. I hvert fald er de ikke blege for at komme med masser af rosende ord til restauranten. De skriver eksempelvis:

“Det var super godt det hele – en rigtig god oplevelse” – Jonna

“Restaurant Nordatlanten forbliver blandt mine favoritter​ – rigtig dejlig mad og fin betjening” – Christian

“Spændende mad med gode overraskelser og i havde godt styr på min venindes allergier (modsat mange andre steder;o)” – Lulu

“Super god aften. Fantastisk mad og udsøgte vine. Serveret af 1. Klasses personale. Første gang jeg spiser middag der men bestemt ikke sidste” – Dorthe

Se flere anmeldelser på DinnerBooking.com

Top 5 på Fyn i april 2017

  1. Lieffroy, Nyborg 
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde 
  3. Restaurant Nordatlanten, Odense C
  4. Kok & Vin, Odense C 
  5. MASH Odense, Odense C 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for april 2017 er baseret på 12,101 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...