Når den skal ha’ lidt ekstra: gourmet-takeaway i København

thumb image

De københavnske high end restauranter er også med på takeaway-bølgen. Få overblik over de restauranter, som tilbyder rendyrket gourmet to go.

Det er efterhånden længe siden, vi sidst sad ved et fornemt dækket bord prydet med hvid dug og sølvbestik på en af hovedstadens hotteste spisesteder. Og selvom vi savner det, har restauranterne været rigtig gode til at omstille sig det nye format og tænke kreativt i ønsket om stadig at kunne give gæsterne en lille bid af gourmetoplevelsen.

Så skal I forkæle jer selv lidt ekstra i aften, så kommer her fem bud på takeaway fra nogle af Københavns mest eksklusive restauranter.

Marchal

Marchal er d’Angleterres egen restaurant, som i 2014 blev hædret med en Michelin-stjerne. Den lever de stadig op til, men nu hvor det ikke er muligt at invitere gæster indenfor i den ikoniske bygning på Kongens Nytorv, så har de ligesom så mange andre omstillet sig til takeaway. Med takeaway fra Marchal får du cremen af dansk gastronomi serveret hjemme i egen stue. Ikke mindst fordi, Marchals køkkenchef er en af Danmarks helt store mestre i fransk cuisine.

Marchals Takeaway er skabt med kærlighed og kreativitet af de bedste sæsonbestemte råvarer, og du kan bestille den fra onsdag til lørdag.

Læs mere om menuen og book via linket herunder.

Pris: Prisen varierer alt efter, hvad og hvor meget du bestiller
Hent her: Kongens Nytorv 34, 1050 København K


Bestil Marchal takeaway ➤

Restaurant AOC

Dronningens Tværgade gemmer på endnu en Michelin-restaurant i form af Restaurant AOC. Også her har de forberedt det bedste af det bedste til deres takeawaymenu, og du kan godt allerede nu begynde at samle appetit til oplevelsen. Hver uge byder på en ny 3-retters menu, som er gennemtænkt og tilberedt af deres talentfulde kokketeam. Så skal din fredag eller lørdag være ekstra god?

Lad Restaurant AOC stå for alt det hårde arbejde, så du blot skal stå for den sidste tilberedning – det er både nemt, bekvemt og yderst velsmagende.

Menuen afhentes den bestilte dag på Restaurant AOC i tidsrummet kl. 15.00 til 16.30. Men skynd dig, for Restaurant AOC er en populær herre, som hurtigt bliver udsolgt.

Pris: 550 kroner per person (ekskl. billetgebyr)
Hent: Dronningens Tværgade 2, 1302 København K


Bestil Restaurant AOC takeaway ➤

à Terre

På stjernekokken Yves Le Lays restaurant, med det franskklingende navn à terre, har de også takeaway på menuen. Yves i egen høje person er gået i køkkenet sammen med sine dygtige kokkeelever for at kreere en skøn 3-retters menu, som skifter hver uge.

Maden er fransk og spækket med smag, og du kan hente den fredag, lørdag og søndag – en oplagt måde at fejre weekenden på.

Maden er færdiglavet, når du henter den, men skal opvarmes og anrettes hjemme.

Pris: kr. 375 kr. per person (ekskl. billetgebyr)
Hent: Tordenskjoldsgade 11, 1055 København K


Bestil à Terre takeaway ➤

Lalala

Lalala er fransk cuisine efter alle kunstens regler, og de har helt styr på både smag og udtryk. Hver uge præsenterer de en ny menu, som består af tre lækre retter – ovenikøbet til en ganske fin pris på lige under 300 kroner.

Skal det være ekstra gourmet, kan du tilkøbe supplerende elementer til din menu som for eksempel ost, kaviar, vin og trøfler.

Lalala har stort set sørget for det hele, så du skal blot lægge sidste hånd på værket, og så er det bare at NYDE resten.

Pris: 3 retter for 295 inkl. billetgebyr 
Hent: Strandgade 98, 1401 København K


Bestil Lalala takeaway ➤

Rebel

Hos Rebel i Store Kongensgade er det også muligt at hente takeaway i form af hele fire retter, som uden tvivl vil få tænderne til at løbe i vand.

Menuen er fast og kan bestilles fra onsdag til og med lørdag. Glæd dig til blandt andet jomfruhummerbisque, svamperavioli, braiseret oksebryst eller bagt laks og til sidst en lys chokoladecremeux.

Pris: 385kr. per person (ekskl. billetgebyr)
Hent: Store Kongensgade 52, 1264 København K


Bestil Rebel takeaway ➤

Nimb Events

Kan du ikke komme til Nimb, så må Nimb komme til dig. Sådan lyder ordene fra Nimb, der ligesom alle andre SAVNER at have gæster i deres smukke hvide slot i Tivoli. Derfor har de gjort sig særligt umage med deres takeaway koncept Nimb at Home – forkælelse til din weekend.

Udover en velsmagende 3-retters menu inklusiv brød og smør får du tilmed også en smuk forårsbuket med med Nimbs egen florist.

Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette maden – og så ellers nyde aftenen og det gode selskab.

Pris: Pris: 495 kr. per person (ekskl. billetgebyr)
Hent:
Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Bestil Nimb takeaway ➤

You may also like...