8 nye restauranter du skal opleve i 2017

thumb image

2017 ser ud til at blive et lovende år på madfronten – Her får du otte nye restauranter i København og omegn, som du ikke bør snyde dig selv for at opleve. 

Vi er halvvejs igennem 2017 og indtil videre har året budt på et væld af spændende restaurantåbninger landet over – så der er nok at se til, hvis man vil være up-to-date med de nyeste spisesteder.

Hvis du har mistet overblikket over, hvor du skal tage hen for at opleve det nyeste af det nyeste i København, får du her 8 spritnye spisesteder, der har slået dørene op i 2017.

Mange af restauranterne har allerede høstet et hav af roser fra anmeldere og gæster, så du er sikret en sublim spiseoplevelse.

God spiselyst!

1. Restaurant Mes

Bag restaurant Mes finder vi den erfarne kok, Mads Rye Magnusson, der har en fortid på en lang række anerkendte restauranter i både indland og udland. Han har blandt andet slået sine folder på Falsled Kro, Geranium, El Bulli, Restaurant Koefoed, Melsted Badehotel og senest Restaurant Bodil på Vesterbro.

Hvor: Jarmers Plads 1, 1551 København V

Åbningsdato: 13. januar 2017


Book bord på Mes ➤

2. Brace

Restaurant Brace er Københavns nyeste gourmetrestaurant med den forhenværende stjernekok på Michelin-restauranten Era Ora, Nicola Fanetti bag gryderne. Da Nicola Fanetti i 2014 blev udnævnt som køkkenchef på Era Ora var han i en alder af blot 25 år Danmarks suverænt yngste køkkenchef i dansk michelin-regi. Se frem til en fuision af italiensk og nordisk gourmet.

Hvor: Teglgårdstræde 8, 1452 København K

Åbningsdato: 1. februar 2017


Book bord på Brace ➤

3. Madklubben Nørrebro

Den populære og folkekære Madklubben breder sine folder og rykker en restaurant til Nørrebro. Det sker i lokalerne, hvor restaurant Gran Torino tidligere havde til huse. Som ved Madklubben Vesterbro kan du se frem til et godt neighbourhood spot, hvor der er liv og glade dage tirsdag såvel som fredag.

Hvor: Sortedam Dossering 7C, bagbygningen, 2200 København N

Åbningsdato: 6. februar 2017


Book bord på Madklubben Nørrebro ➤

4. Cicchetti

Cicchetti er en ny italiensk antipasti-restaurant på Nørrebro. Navnet  ‘Cicchetti’ betyder små, italienske snacks til et glas vin – og mængden af snacks kan naturligvis sammensættes, så det både passer til den lille eller store sult. Du kan svinge forbi til en hurtig hapser og en drink, inden du skal videre, men du kan også blive hele aftenen og spise dig mæt og glad i de mange små retter.

Hvor: Nørrebrogade 56, 2200 København N

Åbningsdato: 8. februar 217


Book bord på Cicchetti ➤

5. Gemyse

Gemyse er det nyeste medlem af Nimb-familien. Det er en restaurant midt i Tivoli, hvor der er fokus på grønne økologiske råvarer. Bag gryderne står køkkenchef Christoffer Brink, der tidligere har arbejdet tæt sammen med Jeppe Foldager – først som hans assisent ved Bocuse d’or og efterfølgende på den anmelderroste Alberto K som souschef. Siden åbningen har Gemyse bl.a. høstet fem hjerter i Politiken.

Hvor: Vesterbrogade 3, 1630 København V

Åbningsdato: 6. april 2017


Book bord på Gemyse ➤

6. Toto

Den populære Salon 39 på Frederiksberg får sig en lillesøster på Amager. Navnet på det nye spisested og vinbar bliver Toto, og du kan se frem til fransk bistromad og masser af god vin. Mere info følger her på bloggen.

Hvor: Amagerbrogade 145, 2300 København S

Åbningsdato: Start februar 2017


Book bord på Toto ➤

7. Brasserie Barner

Restaurant Barner er Københavns nye franske brasserie og er beliggende på Østerbro i de gamle lokaler efter restaurant NO. 1. Lokalerne har gennemgået en større renovering, så du kan se frem til masser af brasserie-stemning med mørke borde, messingpaneler, spejle på væggen og et åbent køkken.

Hvor: Århusgade 1, 2100 København Ø

Åbningsdato: 19. maj 2017


Book bord på Barner ➤

8. Naes

Selvom Restaurant Naes i Kalundborg ikke lige er i nabolaget, synes vi alligevel den bør nævnes her, da den helt bestemt er en køretur værd. Restauranten åbnede i maj med den garvede kok Henrik Jyrk, der tidligere har slået sine folder på KUL i Kødbyen. Hans mål er at sætte Kalundborg på det gastronomiske danmarkskort, og når ambitioner og evner er så godt sammensat, er det helt bestemt en mulighed.

Hvor: Klintedalsvej 60, 4400 Kalundborg

Åbningsdato: maj 2017


Book bord på Naes ➤

Flere restaurant nyheder...