Tabu er halvårets mest populære i Nordjylland: ‘Bedste madoplevelse i Aalborg nogensinde’

thumb image

I årets første seks måneder har næsten 80.000 danskere været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg – og nordjyderne har været særligt begejstrede for Tabu i Aalborg. Se hele listen her. 

I Nordjylland og i særdeleshed Aalborg sker der spændende ting på gastro-scenen: Lækre nye spisesteder dukker op og er med til at hive masser af gastronomisk prestige og anerkendelse til landsdelen.

LÆS OGSÅ: Kokken fra Ruths Hotel åbner ny Aalborg-restaurant

For at give dig et overblik over, hvor du skal sætte næsen mod, hvis du vil have én på den gastronomiske oplever,  får du her opgørelsen over de 10 restauranter, som har høstet de mest positive anmeldelser fra gæsterne i de seneste seks måneder.

Helt i top finder vi Restaurant Tabu i Aalborg, der i dén grad har gjort sig bemærket blandt mad-entusiaster og anmeldere.

Tabu er efterfulgt af den hyggelige frokostrestaurant, Den Bette Kro og Rositas Bistro, der længe har været blandt gæsternes favoritter.

LÆS OGSÅ: Rositas Bistro: De fleste gæster bliver 4-5 timer

Det siger gæsterne

Blandt de positive anmeldelser af Tabu er der ikke megen nordjysk beskedenhed at spore. Gæsterne roser stedet til skyerne for både mad og betjening. De skriver eksempelvis:

“Perfekt aften. Godt madhåndværk og kompetent betjening – i særklasse min bedste madoplevelse i Aalborg nogensinde,” – Morten

“En af de bedste oplevelser, som jeg har haft, efter flere årtiers besøg på top-spisesteder i Aalborg,” – Bente

“Vi valgte champagne og snacks plus seks retter med alm. vinmenu. Det var en fantastisk oplevelse, og vi kunne godt have ønsket os, at vi var i bedre træning med at spise så meget. Der er fuld gas på smagsoplevelsen. Vi kommer igen!” – Iben Louise

“Det var gennemgående en fantastisk oplevelse. I menuerne var hele Nordjylland repræsenteret – det var smagen af Nordjylland,” – Solvejg Jacobi

Top 10 i Nordjylland i 1. halvår 2017

  1. Tabu, Aalborg
  2. Den Bette Kro, Aalborg
  3. Rositas Bistro, Aalborg
  4. Mortens Kro, Aalborg
  5. Café Aalto, Aalborg
  6. Musikkens Spisehus, Aalborg
  7. Prinses Juliana, Aalborg
  8. Kulturhuset Blokhus, Blokhus
  9. Restaurant Lilleheden, Hirtshals
  10. Fusion, Aalborg

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for første halvår 2017 er baseret på 78,631 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...