Nytår i Aarhus: Tag festmenuen med hjem eller fejr på restauranterne - DinnerBooking Blog
thumb image

Nytår i Aarhus: Tag festmenuen med hjem eller fejr på restauranterne

Årets sidste dag skal fejres med en god fest og et overdådigt måltid. Orker du ikke stå i køkkenet hele dagen? Lad en af Aarhus’ restauranter stå for menuen. Mange af de aarhusianske spisesteder har forberedt take-away menuer eller sågar dækket bordet til festaftenen.

Du kender det sikkert. Du vil gerne holde et brag af en nytårsfest, men dit køkken er på størrelse med et frimærke, og faktisk gider du ikke bruge hele dagen i forklæde, så du er helt udkørt, når gæsterne ankommer.

Heldigvis kan du gøre det rigtig nemt for dig selv uden at gå på kompromis med det store festmåltid. Lad en af Aarhus’ restauranter stå for madlavningen til din nytårsfest – så skal du kun stå for at skåle til nytårstalen, stille bordbomberne frem og få nytårshatten på hovedet. Nemt ikke?

Se, hvem der tilbyder take-away til din nytårsfest på listen her:

Den Lille Kro

Früd (Familiemenu)

Früd (Gourmetmenu)

Globen Flakket

Luna Rossa

Marselisborg Havnekro

Restaurant Anker

Restaurant Fedet

Syv Ni 13

Spiselauget

Villa Dining

Hold nytårsaften på Aarhus’ restauranter

Vil du gerne slippe helt for oprydningen hjemme i stuen, er der også mulighed for at fejre nytårsaften på restauranterne. Flere af byens spisesteder har forberedt en intet mindre end festlig aften, og du er som altid mere end velkommen til bords. Følgende restauranter holder nytårsaften:

Bambi

Früd

Gäst

Kp5

MASH Aarhus

Nordisk Spisehus

Spiselauget

Syv Ni 13

Villa Dining

Listerne vil løbende blive opdateret, så hold gerne øje med dem. Du kan se alle kommende events i Aarhus her.

Flere restaurant nyheder...