thumb image

Her kan du fejre nytårsaften i Aarhus 2017

 Hvordan skal din nytårsaften se ud i år – og hvad skal der på tallerkenerne? Bliv inspireret her.

I november og december er der ofte tryk på julestemning, gaver og julefrokost-aftaler, og så kan det hænde, at man overser den store begivenhed, som starter, når juleræset slutter.

Nytårsaften skal selvfølgelig fejres med manér, og orker du ikke lige at lege den store gourmetkok, kan du i stedet tage dine kære med på en af Aarhus’ gode restauranter – eller tage topkokkenes nytårskreationer med hjem som takeaway.

Her får du overblik over, hvor du kan fejre nytårsaften i Aarhus 2017/18. Listen inkluderer både in house og takeaway muligheder.

Nytårsaften på Basso

På den nye italienske darling, Basso, er der lagt op til den helt store nytårsfest. Glæd dig til spændende snacks med bl.a. jomfruhummer og østershatte, lækker forret med italienske delikatesser som hjemmelavet mozzarella og parma reserva, cremet risotto og meatballs italian style til mellemret, krogmodnet mørbrad til hovedret og æblepizza som afslutning på festmåltidet. Bobler, vin, øl og vand/sodavand ad libitum i fem timer er inkluderet i prisen.

Pris: 1498,- pr. person (inklusiv drikkevarer ad libitum i fem timer)

Hvor: Skolegade 21, 8000 Aarhus C


Køb billet til Basso ➤

 

Mejeriet – takeaway nytårsmenu

Mejeriet tilbyder en skøn 3-retters nytårsmenu med dertilhørende friskbagt brød og mulighed for tilkøb af Baerii Caviar, franske oste og hjemmelavet øko-kransekage. Menuen er nem at forberede derhjemme, og de laver en demo-video, så du kan se, hvordan det hele skal gøres. Ved afhentning byder de desuden på bobler og kransekage.

Pris: 375,- pr. person

Hvor: Bedervej 101, 8320 Mårslet


Køb nytårsmenu fra Mejeriet ➤

Globen Flakket – takeaway nytårsmenu 

Globen Flakket klarer din nytårmenu for dig  – alt du skal gøre er at hente menuen nytårsaftensdag og varme den derhjemme. Menuen består af fire skønne serveringer – bl.a. forskellige snacks, hummerbisque, medaljon af oksemørbrad og chokolademousse.

Pris: 339,- pr. person for en 4-retters menu

Hvor: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C


Køb nytårsmenu fra Globen Flakket ➤

Listen opdateres løbende…

Flere restaurant nyheder...