Top 10 KBH: Disse restauranter syntes gæsterne bedst om i oktober

thumb image

Endnu engang har vores gæster anmeldt deres aften ude at spise. Her kan du se de 10 restauranter, som har spist sig ind i hjerterne på flest besøgende i oktober måned.

Trods mundbind og kortere åbningstider er mange mennesker stadig glade for at gå ud for at nyde et veltilberedt måltid. Heldigvis for dét, for nydelse er der i høj grad behov for i denne tid, og uden mad og drikke, duer helten jo som bekendt ikke.

Hos DinnerBooking er gæsterne både glade for at gå ud at spise, og de er tilmed også rigtig gode til at anmelde deres oplevelse efterfølgende.

Velkendt navn på førstepladsen

På førstepladsen ligger Restaurant Krebsegaarden, som har til huse i Studiestræde. Et velkendt navn, som ofte rammer toppen af listen med rosende ord som “nærværende”, “anbefalelsesværdig” og “fantastisk mad og vinmenu”. Godt gået endnu engang til holdet bag Krebsegaarden.

Nye navne på listen

Der er dog også nye profiler, hvis evner gæsterne har kvitteret med en yderst positiv anmeldelse. Blandt andet Le Lac, som oversat til modersmålet betyder ‘søerne’. Navnet relaterer sig til beliggenheden på ClassensgadeØsterbro, hvorfra man lige kan skimte søerne ude i horisonten. Le Lac er startet af tre gode venner, Magnus, PC og Anders, og menukortet byder på franske bistroretter som moules, tatar og meget mere. Her hyldes de traditionelle tileredningsmetoder, og meget tyder på, at deres opskrift på succes har bidt sig fast i deres gæster.

“Virkelig lækker mad, venlig sjov og serviceminded personale. Fair pris for god mad”

Andre nye navne på listen er blandt andet RE Cucina i Dragør og NabuccoFrederiksberg. Begge restauranter med afsæt i det italienske køkken.

Her er listen over de 10 bedst anmeldte restauranter i oktober:

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. PUBLIC – The Italian social dining bar, København V
  3. Restaurant Schønnemann, København K
  4. Le Pavé, København K
  5. Restaurant London Pub, Frederiksberg
  6. JED, København N
  7. Le Lac, København Ø
  8. RE Cucina, Dragør
  9. Nabucco, Frederiksberg
  10. STUD!O, København K

Se alle de tidligere toplister fra hele landet her.

You may also like...