Populær københavner-foodie anbefaler: 5 skjulte madperler

thumb image

Hvor går de garvede foodies hen for at spise godt? Instagram-foodie Mad about Copenhagen guider her til fem skjulte spisesteder, der er værd at besøge. 

Er du på udkig efter dit nye spisested?

Så kan du lade dg inspirere af den populære københavner-foodie Mad About Copenhagen. På Instagram følges de af næsten 60.000 restaurantentusiaster og deler blandt andet lækre fotos af nye og lækre restauranter som Mirabelle, No. 31 og Havfruen.

For at give dig lidt ny spise-inspiration, har vi bedt dem liste fem gode københavner-restauranter, som du med stor sandsynlighed ikke lige har hørt om.

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Manden bag Grøften i Tivoli åbner ny restaurant

1. Ma’ed Ethiopian Restaurant

“Det er næsten ikke muligt at finde et mere autentisk sted end Ma’ed Ethiopian. Lige umiddelbart er det svært at få øje på fra gaden og indretningen er meget simple. Men hold nu op hvor er maden her fantastisk! Menuen står på injera (blødt syret fladbrød) med uendelig mange dips til. Spis med fingrene og nyd et socialt måltid med dine bedste.”

Hvor: Griffenfeldsgade 7, 2200 København N

Maed Ethiopian, Foto: Tim Cooper (klik på foto for fuld opløsning)

2. Rufino Osteria

“Rufino Osteria slyngede de første pastaretter hen over disken for kun 6 måneder siden efter de to kokke Alessandro Ciofani og Paolo Bonelli overtog en gammel smørrebrødskælder på Christianshavn. Siden da er det gået stærkt for det Italienske spisested, og stedet byder på en hyggelig afslappet stemning. Menuen er lille og skifter løbende. Prøv for eksempel deres fantastiske pastaretter.”

Hvor: Strandgade 14, København K 1401

Rufino Osteria, Foto: Hazel Evans

Rufino Osteria, Foto: Hazel Evans

3. Baglokalet

“Man støder ikke bare sådan lige ind i Baglokalet. Stedet deler lokaler med Sundby fodboldklub, og du kan være sikker på, at Baglokalet vil udfordre dine tanker om traditionel sportshal- mad. Menuen skifter løbende, men du vil altid kunne finde hjemmelavede burgere, hotdogs og fritter. Kvaliteten er skyhøj, priserne små og atmosfæren afslappet. Det er klart cykelturen værd!”

Hvor: Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S

Baglokalet. Foto: Hazel Evans

Baglokalet. Foto: Hazel Evans

4. Ban Gaw

“Hvis du er på udkig efter et godt Thailandsk køkken i København, går du med sikkerhed ikke helt galt med Ban Gaw på Vesterbro. Restauranten huser ofte så mange thailændere, at man kan blive helt i tvivl om man er i Thailand, hvilket er ret fantastisk. Menukortet er noget af det længste vi har set, og du kan være sikker på, at der er noget for enhver smag.”

Hvor: Halmtorvet 44, 1700 København V

Ban Gaw, Foto: Hazel Evans

Ban Gaw, Foto: Hazel Evans

5. Gaarden & Gaden

“Gaarden & Gaden er klart en af vores favoritter på Nørrebrogade. Et perfekt sted til en kold vinterdag, hvor kun sand comfort food er godt nok. Stilen er chic og tilbagelænet. Et lille tip fra os – deres Croque madame er uden tvivl en af de bedste i byen.”

Hvor: Nørrebrogade 88, 2200 København N

Gaarden & Gaden, Foto: Lasse Emil Kristiansen

Gaarden & Gaden, Foto: Lasse Emil Kristiansen

@Madaboutcopenhagen på Instagram:

[instashow source=”@madaboutcopenhagen” columns=”5″ rows=”1″ gutter=”10″ arrows_control=”false” scroll_control=”false” drag_control=”false” popup_info=”username likesCounter commentsCounter location passedTime description comments”]

You may also like...