Guide: Populære århusianske restauranter med cocktails

thumb image

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og så er det tid til læskende og iskolde cocktails. Her får du oversigten over de mest populære århusianske spisesteder med cocktails og drinks.

Der står maj i kalenderen, og det betyder, at sommeren nu for alvor er ved at være tæt på. Varme sommeraftenener venter forude, og de må for de fleste danskeres vedkommende gerne være ledsaget af lækre og forfriskende drinks og cocktails. Derfor får du her de mest populære restauranter i Aarhus, som samtidig er kendt for at lave sublime cocktails.

Listen er baseret på gæsternes restaurantanmeldelser på DinnerBooking.com, hvor du også selv kan søge efter netop din foretrukne restauranttype. Hver måned modtager vi ca. 20.000 nye anmeldelser.

St. Pauls Apothek

På St. Pauls Apothek gøres der en dyd ud af at skabe retter, der passer perfekt til dejlige cocktails. Prøv fx en Bank Margarita med en fadlagret tequila, agavesirup og frisk limesaft til fisken eller en cocktail med Bourbon eller whiskey til din bøf. Har du lyst til at gå all in, kan du også vælge Apotheker-kuren, som består af en champagne-cocktail, tre retter med tre cocktails.

St pauls


Book bord på St. Pauls Apothek ➤

LÆS OGSÅ: Restaurantfestivalen Spis & Støt åbner billetsalg

Foto: St. Pauls Apothek

Foto: St. Pauls Apothek

Restaurant Castenskiold

Hos Castenskiold Mad & Natklub er grundkonceptet det friske tiltag, der skal indbyde alle til kulinarisk nysgerrighed, uden der bliver for højt til loftet. Her kan du se frem til lækre og anmelderroste goumet-retter og gå om bord i deres bugnende cocktail-kort. Bliver du hængende til midnat, åbnes den eksklusive natklub, hvor du kan nyde kreative cocktails, få en øl med vennerne og høre musik fra Castenskiolds egne DJs.

Castenskiold


Book bord på Castenskiold ➤

Café Faust

Om dagen er Café Faust en trendy café med brunch og klassisk cafémad. Om aftenen bliver caféen en restaurant, hvor kokkene udarbejder en spændende à la carte menu inspireret af årstiden og de råvarer, der er aktuelle. Ud på de sene timer forvandler Faust sig igen til en moderne natklub med en afslappet atmosfære og lækre cocktails.

Faust


ook bord på Café Faust ➤

You may also like...