Avenue indtager Vesterbro

thumb image

Den 5. maj åbnede den nye restaurant AVENUE på Vesterbro med uhøjtidelig international brasseriestemning, et vinkort, som afspejler en stor passion for vin og et yderst erfarent hold bag roret.

AVENUE Bistro & Vinbar ligger på Axeltorv med de nye Axel Towers som nabo og midt i en spirende og innovativ bydel. Med plads til mere end 100 spisende gæster, en smuk bar og en stor udestilling på torvet danner restauranten en uhøjtidelig ramme om et oplevelsesunivers med højt til loftet.

AVENUE byder på et internationalt køkken med en All Day Menu. Køkkenet er åbent fra kl. 11.30 til 22 alle ugens dage, og menukortet rummer bistroklassikere, små retter med fokus på grønt, fisk & skaldyr, bar sliders & snacks, klassiske hovedretter og en 6 retters sæsonmenu.

LÆS OGSÅ: Restaurant-hype: Palægade åbner nu for reservationer

Holdet er sat, og køkkenchefen er den erfarne René Warn, som har en fortid på Kommandanten, 1. th. og ikke mindst Café Sorte Hest på Vesterbro. Souschef er Andreas Olsson, som både har været en del teamet på Konrad og på Den Lille Fede. Som restaurantchefer er Alberte Kryger Sander, som var teamleder på Restaurant SULT og Vincent Lyon fra Sans Souci Restaurant & Vinstue.

Avenue3

AVENUE vil som bistro og vinbar favne det gode glas vin i baren, den effektive forretningsfrokost og frokosten til dem, som har god tid, middagen før turen i Tivoli, og så selvfølgelig sjussen i baren på vej hjem.

LÆS OGSÅ: Manden bag Era Ora: Vi begyndte på den mest naive måde

Jakob Blom og Kristian Willumsen har fulgtes, siden de åbnede Restaurant Olsen på Store Kongensgade i 1995, og de har nu AVENUE Bistro & Vinbar, Restaurant SULT og Sans Souci Restaurant & Vinbar.


Book bord på Avenue ➤

You may also like...