thumb image

Guide: 5 populære tapas-steder

Foråret er oplagt til lækre tapasretter og god rødvin – her får du listen over de mest populære tapas-steder i København.

Foråret er over os, og så er det tid til at sætte sig udenfor og nyde solen med en dejlig flaske vin og lækre og lette tapas. Her får du overblikket over, hvor du skal tage hen, hvis du vil opleve Københavns mest populære tapas-steder.

Listen er baseret på gæsternes restaurantanmeldelser på DinnerBooking.com. Hver måned modtager vi ca. 20.000 nye anmeldelser fra gæsterne.

Lundgren VIP, Gothersgade

Lundgren VIP er beliggende i Gothersgade i København, og her finder du en af hovedstadens hyggeligste tapasbarer. I tapasbaren er et stort fokus på vin, og du finder mere end 200 forskellige kvalitetsvine til fornuftige pris. Har du lyst til at gå på oplevelse i det store vinudvalg, kan du bestille bare et enkelt glas af hver efter konceptet: Du betaler kun for det, du drikker.

Lundgren VIP Gothersgade

Adresse: Gothersgade 89, 1123 København K


Læs mere om Lundgren VIP ➤

Pintxos

Hos Restaurant Pintxos i Nansensgade finder du masser af spansk stemning. Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af de erfarne spanske kokke. Også tjenerne er spanske og bidrager til en intim og tempofyldt stemning. I forårs- og sommerperioden bydes på spansk aftenstemning i den skønne gårdhave.

Pintxos

Adresse: Nansensgade 63, 1366 København K


Læs mere om Pintxos ➤

Foto: Pintxos

Foto: Pintxos

Cava Bar – Mar y Montaña

Du kender måske Cava Bar fra Torvehallerne. Nu er konceptet også at finde på Nikolajsgade med Mar y Montaña, hvor du kan kigge forbi hele året rundt og nyde katalanske gourmet-tapas med de bedste Cava-dråber til. Mar y Montaña kan oversættes til ”hav og bjerg”, hvilket henviser til, at køkkenet bruger  råvarer fra havet og landjorden – i ægte katalansk stil.

Cava Bar

Adresse: Nikolajgade 18, 1068 København K


Læs mere om Cava Bar ➤

LÆS OGSÅ: Ny hummerrestaurant på Nyhavn

Lundgren VIP, Bagerstræde

Lundgren VIP er beliggende på Vesterbro i København, og her er du garanteret en gourmet-oplevelse i hyggelige omgivelser og blandt tjenere, der lever og ånder for god mad, vin og livsglæde. Lundgren VIP er udformet som en “gammeldags” butik med god stemning, service og vejledning, hvor der altid summer af gæster og kunder.

Lundgren VIP Bagerstræde

Adresse: Bagerstræde 6, 1617 København V


Læs mere om Lundgren VIP ➤

Foto: Lundgren VIP Bagerstræde

Foto: Lundgren VIP Bagerstræde

No. 4 Ny Nordisk Tapas- og Vinbar

No. 4 Ny Nordisk Tapas & Vinbar er beliggende i latinerkvarteret på Nørrebro, og her kan du se frem til tapas med spændende nordiske råvarer som havtorn, skovmælkssauce og brændenælde-creme. Til hver hovedret serveres 8 små smagsoplevelser eksempelvis foie gras, kammusling tartar eller røget østers, så du får en inspirerende spiseoplevelse. Om sommeren kan du nyde måltidet på restaurantens store terrasse ved Peblinge sø.

No. 4 Ny nordisk Tapasbar

Adresse: Peblinge Dossering 4 kld. tv, 2200 København N


Læs mere om No. 4 Ny Nordisk Tapasbar ➤

Flere restaurant nyheder...