Top 5 er tilbage: Fem fynske favoritter

thumb image

Efter måneders corona-standby er Top 5 tilbage på Fyn. Og der er masser af gamle kendinge på listen. Se dem her.

– En fantastisk madoplevelse og lækker afstemt vin. Det er svært at få armene ned til kroppen. YES.

– Udsøgt mad og fremragende betjening. Stor ros til tjenerne som med masser af viden, overskud og godt humør bidrog til den perfekte restaurantoplevelse. Bestemt ikke sidste gang, vi kigger forbi HOS.

Der er mange roser med på vejen til smørrebrødsrestauranten HOS, der i juni har indtaget førstepladsen over de bedst gæsteanmeldte restauranter på Fyn. Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor knap 20.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i juni måned.

Gamle kendinge

Det er ikke første gang, at HOS hitter hos gæsterne. De har flere gange indtaget både listen og ikke mindst førstepladsen. Det samme gælder listens andenplads, som i juni går til ARO.

Her siger gæsterne blandt andet:

– Det var den fedeste oplevelse at spise på Aro. Virkelig en smagsoplevelse i særklasse. Det er skønne råvarer, der bliver brugt. Det smager fantastisk. Vinen er lækker og stemningen er god og afslappet. Alle ens sanser blev tilfredsstillet. Vi kommer så afgjort igen.

Se resten af toplisten herunder.

Top 5 Fyn juni 2020

  1. HOS, Odense
  2. ARO, Odense
  3. Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Cro’n, Odense
  5. Oluf Bagers Gård, Odense

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2020 er baseret på i alt 19.696 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...