København: Restauranter der giver dig rabat lige nu

thumb image

På udkig efter en god restaurantoplevelse, der ikke sprænger budgettet? Her får du overblikket over restauranter, der lige nu giver dig rabat på hele regningen.

Er du i humør til saftige bøffer? Eller måske en fransk bistro-klassiker som moules frites? Så har du lige nu mulighed for at få dig en lækker spiseoplevelse til en ekstra god pris.

Hos DinnerBooking har vi nemlig lanceret konceptet DinnerSaver, hvor du nemt og simpelt får mellem 5-25 % på hele din regning. Restauranterne bestemmer rabattidspunkterne, og det eneste du skal gøre er at booke bord på de angive tider (følg bare links nedenfor).

Når du har booket bordet, modtager du en rabat-voucher på email, som du bare skal fremvise i restauranten, når du skal betale – that’s it!

 

1. Asador

På Asador venter dig en række spændende argentinske retter. Eksempelvis kan du nyde en stegt provoloneost eller lækre hjemmelavede Empanadas til forret. Til hovedret kan du blandt andet sætte tænderne i Argentinas nationalret Parrillada Argentina, som består af Tenderlion, rib-eye, hjemmelavet chorizo og brisler.

Rabat: Op til 10%

Adresse: Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K


Se rabattider og book ➤

2. L’Altro

På Bib Gourmand restauranten L’Altro har de håndplukket deres leverandører i Italien, så dit måltid altid er lavet at de bedste italienske råvarer på markedet. Deres store fokus på råvarernes høje kvalitet er helt i tråd med italienernes kærlighed til det gode måltid.

Rabat: Op til 10%

Adresse: Torvegade 62, 1400 København K


Se rabbattider og book ➤

3. Be Steak i Illum Rooftop

Grill Steakhouse Be Steak er en bøfdarling oppe i toppen af Illum, hvor du bl.a. finder Tenderloin, Rib Eye Steak, New York Strip og Cuvette på menuen. De gode saftige bøffer serveres naturligvis med sprøde sides og hjemmelavede saucer.

Adresse: Østergade 52, 1100 København K

Rabat: Op til 15%


Se rabbattider og book ➤

4. Bistro Les Halles

På Les Halles serverer de klassiske, franske bistroretter i uformelle omgivelser. Du sammensætter selv din menu fra kortet og får 2 retter for 225,- eller 3 retter for 265,-. Retterne spænder bredt, men én ting er sikkert: Dine smagsløg bliver hevet med på en rejse til Frankrig.

Rabat: Op til 25%

Adresse: Rømersgade 20 st th, 1362 København K


Se rabattider og book ➤

5. Damindra

På Damindra er der fokus på den traditionelle japanske kogekunst. Inspirationen hentes fra flere forskellige grene af det japanske køkken, og på menukortet finder du alt fra traditionelt sushi til  spændende retter som kushiyaki, der er små træspyd med grillet kød, fisk eller grøntsager eller toban yaki, der er fintskåret lynstegt kød og grønt, der tilberedes på keramikfade og serveres sydende varmt.

Rabat: Op til 15%

Adresse: Holbergsgade 26, 1057 København K


Se rabattider og book ➤

6. Maio i Illum Rooftop

Maio familien er ærkeitalienere, og de åbnede deres første restaurant i Italien i byen Carisio tilbage i 1976. Den er der stadig, og siden da er der kommet endnu flere restauranter til, blandt andet den populære restaurant i hjertet af Milano med direkte udsigt til den berømte Duomo – Og nu også Maio i København.

Rabat: Op til 15%

Adresse: Østergade 52, 1100 København K


Se rabattider og book ➤

7. Ché Fè Biotrattoria

I køkkenet på Ché Fè kreeres italiensk mad for fuld udblæsning. Her laver de mad, som italienerne selv spiser derhjemme med fokus på smagen fremfor udseendet. Det betyder, at du ikke kan forvente at få serveret en smukt anrettet tallerken med dippedutter og krummelurer på toppen, men du kan derimod forvente serveringer, der er lige i øjet, når det gælder smag, aroma, råvarer og tilberedning.

Rabat: Op til 15 %

Adresse: Borgergade 17A, 1300 København K


Se rabattider og book ➤

8. Spise\Bar nr. 20

Spise/Bar Nr. 20 finder du på det indre Nørrebro i København. Her serveres gode retter i hyggelige omgivelser, og i aftentimerne peppes stemningen op med masser af lækre cocktails. Menuen skifter hver uge, så der venter dig altid en ny smagsoplevelse at finde.

Rabat: Op til 15 %

Adresse: Rantzausgade 20, 2200 København N


Se rabattider og book bord ➤

9. Aristo

Aristo Cafe & Restaurant er beliggende på Islands Brygge med udsigt til solnedgange over Københavns Havn. Her serveres nordisk kvalitetsmad tilberedt af sæsonens bedste råvarer, som kan nydes både til frokost og til aften.

Rabat: Op til 15 %

Adresse: Islands Brygge 4, 2300 København S

10. Reef N’ Beef

På restaurant Reef N’ Beef i København kan du opleve den autentiske smag af Australien. Reef N’ Beef er den første restaurant i Europa, som er dedikeret til det australske køkken, og i mere end 20 år har de introduceret “Australian Fine Dining” konceptet til københavnske gæster.

Rabat: Op til 10 %

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V


Se rabattider og book bord ➤

11. Mercante

På Mercante serverer de autentisk italiensk mad i hjertet af København. Se frem til lækre antipasti, primi, secondi og dolce, der får tænderne til at løbe i vand. Restauranten smukt indrettet i en stil, hvor italiensk elegance møder nordisk enkelthed.

Rabat: Op til 20 %

Adresse: Valkendorfsgade 34-36, 1151 København K


Se rabattider og book bord ➤

12. Couloir

Med en fortrinlig udsigt over stranden og det smukke Øresund finder du Couloir. Couloir er et spisested med ambitioner placeret i bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower. Her kan du se frem til en hyggelig aften med god mad af årstidens råvarer.

Rabat: Op til 15 %

Adresse: Amagerstrandvej 102, 2300 København S


Se rabattider og book bord ➤

You may also like...