Nordjyske restauranter med fantastisk udsigt

thumb image

I Nordjylland er der masser af skønne spisesteder, som både byder på god mad og en formidabel udsigt. Her får du 6 bud på nordjyske restauranter med udsigt. 

Den nordjyske natur er noget for sig, og der er masser af unikke udsigter at kommer efter i det nordjyske landskab. Hvorfor ikke nyde naturens mange skønheder, mens du sætter tænderne i god mad?

Velsmagende mad og unik udsigt er en perfekt kombination, hvis du spørger os. Her får du vores bud på 6 nordjyske restauranter med fantastisk udsigt.

Villa Vest

Villa Vest i Lønstrup har havet som nabo, og udsigten fra restaurantens vinduer er fænomenal  – Intet andet end uspoleret natur og brusende hav så langt øjet rækker! Nyd den smukkeste havudsigt mens du sætter tænderne i deres indbydende retter – Villa Vest er uden tvivl et ‘must try’ på disse kanter.

Hvor: Strandvejen 138, Lønstrup, 9800 Hjørring


Book bord på Villa Vest ➤

Fusion

Centralt i Aalborg, tæt på Limfjordsbroen og med en unik udsigt til Limfjorden finder du restaurant Fusion. Fusion kombinerer det bedste fra det asiatiske køkken med det bedste fra det europæiske køkken. Lækker sushi, spændende småretter, god betjening og kanon udsigt – det er ikke så mærkeligt, at gæsterne er ret vilde med Fusion…

Hvor: Strandvejen 4, st. tv., 9000 Aalborg


Book bord på Fusion ➤

Hanstholm Madbar

Foto: Hanstholm Madbar

Fra Hanstholm Madbar er der en skøn udsigt over havnen, kystlinjen og klitheden. Lad øjnene hvile på naturens herligheder, mens du nyder simple livretter fra nær og fjern som fx Vitello Tonnato, Vesterhavs burger, blåmuslinger, fiskeplatte og falaffelfad.

Hvor: Helshagevej 98, 7730 Hanstholm


Book bord på Hanstholm Madbar ➤

Jørn

Med en af Aalborgs smukkeste udsigter fra de arkitektonisk verdenskendte rammer i Utzon Center tilbyder Restaurant JØRN frokostanretninger og brunch i særklasse. Restaurant JØRN er er besøg værd både hvad angår mad, arkitektur og udsigt.

Hvor: Slotspladsen 4, 9000 Aalborg


Book bord på JØRN ➤

De 2 Have

Foto: De 2 Have

Restaurant De 2 Have har noget nær Danmarks bedste udsigt. Fra restauranten er du udsigt til spidsen af Grenen i Skagen, hvor de to have mødes (deraf navnet). De 2 Have er restauranten for dig, der vil have en god madoplevelse krydret med en af Danmarks bedste udsigter.

Hvor: Fyrvej 42, 9990 Skagen


Book bord på De 2 Have ➤

Abstrakt

I Hirtshals på Sydvestkajen finder du Restaurant Abstrakt. Herfra er der udsigt over havnen og på tallerkenen finder du velsmagende retter, der er lavet med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Abstrakt åbnede i efteråret 2017, og restauranten har haft en rigtig god start med masser af ros fra gæsterne.

Hvor: Sydvestkajen 7A, 9850 Hirtshals


Book bord på Abstrakt ➤

Flere restaurant nyheder...

1 svar

  1. Lars Hansen siger:

    Hej,

    Det er sikkert bare en fejl, men i denne liste over restauranter med fantastisk udsigt mangler jo helt klart “Limfjordens Hus” i Glyngøre. Tættere på vandet kommer man næppe og smukkere udsigt er svær at finde. De gastronomiske udfoldelser modsvarer desuden så absolut den perfekte lokation!

    Blot til info 🙂