Nu åbner billetsalget: Spis 3 retter for 200 kr. i uge 7

thumb image

Restaurantfestivalen DinnerDays rammer landet i uge 7, og du kan spise 3 retter for 200 kr. på en lang række københavnske toprestauranter. Billetsalget starter den 4. januar.

Skal din vinterferie være spækket med nye og spændende spiseoplevelser? Så hold godt øje med restaurantfestivalen DinnerDays, der kommer til byen i uge 7.

Her inviterer en lang række populære restauranter indenfor til et yderst velsmagende tilbud: Tre retter for 200 kr. (+ billetgebyr).

Du kan fx opleve københavnerfavoritter som restaurant no. 2, Koefoed, Fuego, Hummer, Bodil, Mêlée, SULT og mange flere.

Herudover disker Michelin-restaurant 108 og anmelderroste restaurant Brace på en storslået gourmetmenu for 400 kr. (+ billetgebyr).


Køb DinnerDays billet ➤

Håndplukkede restauranter

I alt er der 50 restauranter med i DinnerDays, fordelt over København, Aarhus, Odense og Sønderjylland. Og håbet er, at udvalget af restauranter falder i gæsternes smag:

”Vi har håndplukket nogle af Københavns mest spændende og populære restauranter, og der vil med garanti både være noget for bøfelskeren og gourmet-entusiasten, ” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com.

Bag DinnerDays er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

HVORNÅR: 12.-18. februar 2018

HVOR: På 50 udvalgte restauranter i København, Aarhus, Odense og Sønderjylland

PRIS: Normalbillet: 200 kr. + billetgebyr (25 kr.) | Gourmetbillet: 400 kr. + billetgebyr (25 kr.)

BILLETSALG ÅBNER: Den 4. januar kl 10


Køb DinnerDays billet ➤

You may also like...