Guide: Her kan du spise inden fodboldkamp i Parken

thumb image

Til enhver fodboldkamp hører sig god mad, og derfor får du her en guide til, hvor du kan spise godt inden kampen i Parken.

Er du en af de heldige, der har sikret sig billetter til fodboldkampen i Parken i København?

I så fald kan du gøre aftenen endnu bedre med et godt måltid mad inden kampen. Her får en en oversigt over de restauranter i nærheden af Parken, som i den grad er et besøg værd.

God spiselyst!

Gourmandiet

På Gourmandiet finder du et rustikt bøf-spisested med økologisk oksekød og højreb fra 30 måneder gamle, fritgående stude. Gourmandiets kød er økologisk og så er det hjertet i Gourmandiet forretning. De har kødet så kært, at du kan vælge mellem flere forskellige slags kød, end mange andre steder kan tilbyde. Der er både T-bone, Côte de Boeuf, Rib-eye, Entrecöte og Tournedos, og det bliver alt sammen skåret af velhængt kød fra økologisk dansk ungkvæg.

Adresse: Rosenvængets Allé 7, 2100 København Ø


Book bord på Gourmandiet ➤

Café Charlottehaven

Café Charlottehaven er en lille oase beliggende midt på Østerbro. Her kan du se frem til en afslappet atmosfære, hvor du kan du kan hygge dig i godt selskab med venner. På menukortet finder du b.la. sunde og lette retter, og herudover kan du på alle hverdage bestille dagens ret eller dagens fisk, som er en enkel ret til en rimelig pris.

Adresse: Hjørringgade 12C, 2100 København Ø


Book bord på Charlottehaven ➤

Cock’s & Cows Østerbro

Du kender måske allerede den populære burgerkæde Cock’s & Cows, hvor du kan være sikret en lækker og saftig bruger med fritter. Du kan se frem til klassiske burger-hits som Cheese’n’Smoke eller gå “all in” med The Governator med dobbelt bøf, dobbelt bacon og dobbelt ost.

Adresse: Rosenvængets Allé 6, 2100 København Ø


Book bord på Cock's & Cows ➤

Jean Claude Bistro og Vinbar

Jean Claude er Østerbros franske bistro og byder på lækre og rustikke bistroklassikere fra det franske køkken – eksempelvis en lækker Moules Mariniére. Hos Jean Claude er planen at være franske uden at være arrogante, med fokus på service med et kæmpe smil og overskud til enhver gæst.

Adresse: Victor Borges Plads 6, København Ø


Book bord på Jean Claude ➤

You may also like...