Guide: Her skal du spise til Jazzfestival 2016

thumb image

Fra den 1.-10. juli vil der strømme sprøde jazz-toner gennem København, når Copenhagen Jazzfestival løber af stablen – her får du overblikket over, hvor du kan kombinere musikken med god mad. 

Går du med planer om at forsøde din juli måned med en af de mange livekoncerter, der finder sted i løbet af Copenhagen Jazzfestival? Så kan du jo overveje at give den lige en ekstra skalle og kombinere koncerten med et besøg på en af byens gode restauranter.

Her får du overblikket over, hvilke københavnske restauranter, der byder på livemusik i løbet af jazzfestivalen.

Café Bopa, Østerbro

Café Bopa er beliggende på Bopa Plads på Østerbro og er en af bydelens mest besøgte caféer. Caféen er et ideelt sted at hænge ud, mens man nyder den afslappede atmosfære og udsigten til grønne træer og petanque. Menukortet på Café Bopa trækker inspiration fra det franske køkken, og byder bl.a. på hvidvindampede blåmuslinger og en langtidsbraisseret svinekæbe.

Bopa stiller scene til rådighed for sommerens live-oplevelser under Copenhagen Jazz Festival, og fra den 4.-8. juli vil der være livejazz fra kl 22-22.30.


Book bord på Café Bopa ➤

Se koncerter på Café Bopa

Adresse: Bopa Plads, Løgstørgade 8, 2100 København Ø

Biotrattoria Ché Fè, Indre By

At spise på Biotrattoria Ché Fè er som at tage på en sviptur til Italien, for både maden, vinen og atmosfæren emmer af italiensk, landlig idyl. Eksempelvis kan du vælge en 9-retters menu med mindre retter, der henter inspiration fra forskellige italienske landsteder. Herudover giver restaurantens indretning en ægte italiensk trattoria-stemning med egenimporteret keramik, fletkurve og store krukker med rosmarin.

Hos Ché Fè vil være live-koncerter fra den 1.-2. og igen fra den 7.-9. juli kl 17.00


Book bord på Ché Fè ➤

Se koncerter på Ché Fè

Adresse: Borgergade 17A, 1300 København K

Fuego, Indre by

Hos Fuego serveres argentinske retter med inspiration fra Middelhavet. Her anvendes kun de friskeste råvarer, og derfor ændrer menuen sig løbende efter sæson og udvalg af råvarer. På vinkortet finder du vine, der er særligt udvalgt fra argentinske vingårde.

På Fuego vil der være live-koncerter fra den 1.-3. juli og igen fra den 7.-10. juli.


Køb billet til Fuego ➤

Se koncerter på Fuego

Adresse: Holbergsgade 14, 1057 København K

Gustavs Bistro, Østerbro

Hos Gustavs Bistro og Butik på Østerbro finder du økologisk, biodynamisk og bæredygtig mad og vin, der er hentet direkte fra landmanden uden fordyrende og unødvendige mellemled. Det betyder, at du kan se frem til retter tilberedt af sunde råvarer i sæson, der er serveret med kærlighed.

PÅ Gustavs Bistro vil der være livekoncert kl 18 hver aften fra den 2.-10. juli.


Book bord på Gustavs Bistro ➤

Se koncerter på Gustavs Bistro

Nørrebro Bryghus, Nørrebro

I en gammel fabrik i Ryesgade på Nørrebro har Nørrebro Bryghus  været at finde siden 2003, og her kan du se frem til lækre øl-retter. Køkkenet kan karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken, som henter inspiration fra årstiderne og det traditionelle, nordiske køkken. Dertil finder du naturligvis en række spændende håndbryggede øl.

På Nørrebro Bryghus vil der være livekoncerter fra den 1.-3. juli og 8.-9. juli kl 21.30.


Book bord på Nørrebro Bryghus ➤

Se koncerter på Nørrebro Bryghus

You may also like...