Sommer i toppen af Danmark: Spis fisk og skaldyr i Skagen - DinnerBooking Blog
thumb image

Sommer i toppen af Danmark: Spis fisk og skaldyr i Skagen

Ved Danmarks nordligste punkt, der hvor de to have mødes ved Grenen, ligger Skagen. Byen med de mange gule huse, er omgivet af hav til alle sider, der bugner af frisk fisk og skaldyr, hvilket afspejles i restauranternes menukort, der byder på alt det bedste fra havets spisekammer. Skal du nyde sommeren i den populære ferieby er her fire bud på, hvor du kan nyde en god middag eller kolde øl på terrassen, hvis vejret tillader det. 

De to have

Foto: De 2 Have

Spis med Skagens smukkeste udsigt på Danmarks nordligste restaurant De 2 have. Som navnet antyder, kan du, mens du forkæler smagsløgene, se Skagerrak og Kattegat, der danner grenen, hvor de to have mødes. Restauranten ligger i et fredet naturområde, så efter du har spist, kan du gå en tur i den billedskønne natur. Menukortet indeholder masser af frisk fisk og skaldyr, men det er også muligt at bestille tatar eller en ribeye.

Hvor: Fyrvej 42, 9990 Skagen


Book bord på De 2 have ➤

Pakhuset Skagen

Foto: Pakhuset

Pakhuset Skagen er en fiskerestaurant og cafe placeret i et af de gamle fiskepakhuse på havnen tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her kan du, mens du byder dine smagsløg på alverdens friske herligheder fra havets skattekammer, nyde havudsigten og mærke havnes puls. Når vejret tillader det, kan du få din mad serveret på terrassen. Om sommeren er der levende musik og mulighed for dans i sommernatten.

Hvor: Rødspættevej 6, 9990 Skagen


Book bord på Pakhuset ➤

Jakobs cafe

Foto: Jakobs Cafe

Jakobs Café & Bar er placeret midt i det pulserende handelsområde i Skagen. Her kan du om sommeren nyde din mad og drikke i solen på den store terrasse, mens du følger med i aktiviteten på gaden. Her serveres noget for enhver smag, hvad enten du er til brunch, smørrebrød eller pariserbøf. Om aftenen kan du bestille al a carte eller stedets social dining menu, hvor du får en masse små retter, som deles ved bordet. Når mørket falder på forvandler stedet sig i sommerhalvåret til et diskotek, hvor der hver weekend om sommeren er livemusik.

Hvor: Havnevej 4a, 9990 Skagen


Book bord på Jakobs Café ➤

Mejeriet på Hotel Plesner

Restaurant Mejeriet, der normalt holder til i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, er denne sommer taget et smut til Skagen, hvor de har åbnet en sommerrestaurant på Hotel Plesner. Hos Mejeriet serveres gourmetmad, og der bruges kun råvarer af højeste kvalitet. Du kan vælge en tre-retters menu, der skifter hver uge, eller gå ombord i a la carte-kortet. Mejeriet vil være at finde i Skagen frem til d. 1. september.


Book bord på Mejeriet Skagen ➤

Skagens Fiskerestaurant

Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant holdt til i mere end 40 år. Her kan du spise friskfanget fisk og skaldyr, med udsigt over Skagen Havn og farvandet, hvor fiskene samme dag er fanget.

Hvor: Fiskehuskaj 13, 9990 Skagen


Book bord på Skagens ➤

Flere restaurant nyheder...