Guide: Spis på de bedste kroer i Jylland - DinnerBooking Blog
thumb image

Guide: Spis på de bedste kroer i Jylland

Kroophold- og middage er lig nærvær og romantik, men det kan være svært at beslutte, hvilken af de mange charmerende kroer, der matcher netop det, du efterspørger ved en rigtig kromiddag.

Vi guider dig her til en række skønne kroer, som alle er beliggende i de dejligste naturomgivelser, men hvor menuer og tilbud er afvekslende – dog alle i topkvalitet.

Molskroen og Brasseriet Molskroen Strandhotel

De to hoteller Molskroen og Molskroen Strandhotel ligger begge med udsigt til havet og Nationalpark Mols Bjerge i ryggen. Molskroen med gourmetrestaurant og Strandhotellet med Brasseriet har begge forkælelsen i centrum. Forkælelse for smagsløgene – og for sjælen. Her kan du koble helt fra og opleve gastronomi når det er bedst, forenet med den ro og fordybelse, som Mols tilbyder. Molskroens restaurant bygger på stolte traditioner og fornemt håndværk, og hvor mange kendte ikoner fra kokkeverdenen igennem tiden har slået sine folder, mens Brasseriet på Strandhotellet leverer de skønneste lette brasserie-retter.


Book bord til Molskroen ➤

Adresse: Molskroen, Hovedgaden 16, 8400 Ebeltoft


Book bord på Brasseriet Molskroen ➤

Adresse: Brasseriet Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31A, 8400 Ebeltoft

Sjette Frederiks Kro

Kroen ligger i en smuk, gammel bevaringsværdig bygning fra 1826 i udkanten af skoven og med udsigt over Aarhusbugten. Går du ned af trappen fra kroen, havner du direkte ved badeanstalten Den Permanente. Sjette Frederiks Kro serverer klassisk dansk mad med masser af kærlighed og respekt for det danske køkken. Til frokost kan du forkæle ganen med danske klassikere som tarteletter, stjerneskud, sild og pariserbøf og til aften finder du enkelte á la carte retter samt en tavlemenu. Herudover er der i weekenderne et stort kaffe-kagebord, der ligeledes hylder de danske traditioner og byder på eksempelvis Othellolagkage, teboller med smør, kringle, hindbærsnitter og småkager samt kaffe, te og varm kakao.


Book bord på Sjette Frederiks Kro ➤

Adresse: Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov

Fladbro Kro

På Fladbro Kro i Randers kan du se frem til friske råvarer, godt håndværk og personlig betjening i særklasse – alt sammen for at sikre at du får den bedste spiseoplevelse. Kokke-teamet henter primært deres inspiration fra det danske og franske køkken men også fra andre steder i verden, det vigtigste er nemlig, at retterne pirrer dine smagsløg. I køkkenet vægtes årstidernes friske og lokale råvarer højt, og derfor skiftes menukortet ofte. Herudover bager de alt brød selv og ryger selv rygeosten og de danske fisk.


Book bord på Fladbro Kro ➤

Adresse: Randersvej 75, 8920 Randers NV

Nymindegab Kro

Nymindegab Kro tilbyder gastronomi med panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord og klitterne, og så er kroen beliggende flot 500 meter fra Vesterhavet. Det kreative køkken sammensætter altid menuen af sæsonens friske råvarer, og dertil finder deres tjenere det perfekte glas vin, så maden og vinen går sammen i et – kroen kan prale af at have en af Vestjyllands største vinkældre.


Book bord på Nymindegab Kro ➤

Adresse: Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel

Norsminde Kro

Norsminde Kro har to dejlige restauranter. Brasseriet som ligger i stueetagen med udsigt til fjorden. Her har de et skønt menukort med mulighed for forskellige retter, der kan serveres enkeltvis eller som deleretter. De har ligeledes et dejligt udvalg af retter fra grill, som serveres med lokalt tilbehør. Til frokost er der ligeledes mulighed for tavleretter, som skifter fra dag til dag. Deres slowfood-restaurant er beliggende i deres store dejlige vinkælder. Her serveres en fast seks retters menu med udgangspunkt i lokale råvarer og årstidernes skiften. Du er her placeret mellem masser af levende lys og vinflasker i en helt speciel atmosfære.


Book bord på Norsminde Kro ➤

Adresse: Gl. Krovej 2, 8300 Odder

Højslev Kro

Højslev Kro ligger i det idylliske område, som ofte kaldes Det blå Limfjordsland. Når du booker bord til en middag i de skønne omgivelser, er det en helt særlig menu, du vil få serveret. Højslev Kro serverer nemlig danske klassiske retter, men også thai-retter findes på kortet. Det skyldes, at værtsparret er dansk-thai. Blandt andet kan du smage på Sydøstasien, hvis du bestiller en thaigryde.


Book bord på Højslev Kro ➤

Adresse: Viborgvej 220, 7840 Højslev

Flere restaurant nyheder...