Tag en pause fra shoppingen på en af disse cafeer i stræderne

thumb image

Trænger du til en lille pause fra shoppeturen og det menneskefyldte, pulserende Strøget i København, er her syv bud på steder i nærheden, hvor du kan tage et hvil og samtidig kan få stillet sulten, så du er klar til næste etape gennem de mange butikker. 


Cafe Hoppes

Foto: Hoppes

På Cafe Hoppes i Læderstræde bliver du budt på både klassiske retter som burger og sandwich samt nye inspirerende retter. Søndag og helligdage kan du gå ombord i deres brunch-buffet, der byder på alt fra pandekager til bacon og røræg. Når mørket falder på bliver der skruet op for musikken og shaket cocktails i baren.

Hvor: Læderstræde 11a, 1201 København K


Book bord på Hoppes ➤

WannaB

Foto: WannaB

Stil og elegance er det, der kendetegner Wanna’B, der holder til i Kompagnistræde i hjertet af København. Beliggenheden gør det til det perfekte sted at tage en tiltrængt pause fra shoppingen og det pulserende strøg. Her kan du få retter som pasta, sliders og salater.

Hvor: Kompagnistræde 4, 1208 København K


Book bord på Wanna'B ➤

Zirup

Foto: Zirup

På trendy Cafe Zirup i indre København kan du sætte tænderne i saftige burgere, friske salater og sandwiches i hyggelige omgivelser, mens du lader op til næste den etape på Strøget. Du kan også starte dagen ud der med let morgenmad eller brunch.

Hvor: Læderstræde 32, 1208 København K


Book bord på Zirup ➤

Europa

Foto: Europa

Lige ved Storkespringvandet finder du Cafe Europa. Det er en café, der henter inspiration fra de traditionelle franske caféer, Wiens og Budapests kagehuse, de italienske kaffemenuer og mad-inspirationen fra de spanske tapas og de græske yoghurtretter.

Hvor: Amagertorv 1, 1160 København K


Book bord på Europa ➤

Steak Royal

Foto: Steak Royal

Steak Royal er en del af Madklubben og ligger placeret med Rådhuset som genbo og stræderne i ryggen. Her kan du få gode bøffer til en god pris. Her er der både flat iron steak, rib eye og oksemørbrad på menuen. Og du kan også sætte tænderne i et stykke af bøffernes konge – også kaldet Côte de Bœuf. Stedet tilbyder blandt andet tre retter for 325 kroner. Er du ikke så meget til kød, er der også mulighed for at bestille fisk.

Hvor: Regnbuepladsen 3-5, 1550 København V


Book bord på Steak Royal ➤

SPIS

Foto: Spis

På SPIS kan du få lækre gourmetburgere med hjemmebagte burgerboller og hjemmelavede fritter med hjemmerørte dip. Ud over deres populære burgere finder du også pastaretter, steaks, salater og sandwich på menuen.

Hvor: Læderstræde 17, 1201 København K


Book bord på SPIS ➤

Charlie Bistro

Foto: Charlie Bistro

På Charlie Bistro kan du få klassiske franske retter, hvor alt er lavet fra bunden. Menuen byder blandt andet på hjemmerørt tatar og entrecöte, som du kan nyde i det hyggelige lokale. Hvor hvide duge pryder bordene.

Hvor: Kompagnistræde 19, 1208 København K


Book bord på Charlie Bistro ➤

You may also like...