Flere toprestauranter melder sig ind i kampen mod kræft

thumb image

Spis & Støt har fået fantastisk opbakning fra start, og derfor har endnu flere restauranter meldt sig ind i kampen mod kræft.

Det gør de ved at deltage i Spis & Støt-ugen, som foregår fra den 2.-10. juni 2018, hvor 76 toprestauranter landet over byder på en tre-retters menu til en skarp pris på 250 kr. (+billetgebyr), og heraf går 40 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Der er allerede åbent for billetsalg.

Se alle deltagende restauranter her.

Se her, om din favorit er blandt de nye restauranter:

Osteria Alfredo

På restauranten OSTERIA ALFREDO bydes på traditionelt italiensk mad, som du kan nyde i moderne omgivelser. Køkkenchef og ejer Alfredo Franco laver al maden fra bunden med inspiration fra sin families gamle opskrifter. Resultatet er godt, velsmagende og ikke mindst autentisk mad, som en italiensk mamma kunne have lavet det. Hvis du køber billet til Osteria Alfredo under Spis & Støt ugen vil tankerne blive sendt til Italien, når du skal spise Vitello Tonnato til forret (Skiver af kalvefilet serveret på en creme af tun og kapers), Tagliata di manzo con fagionolini mandorle e parmigiano (Skiver af grillet frilandsokse serveret med nye grønne sprøde grønne bønner, salte mandler og parmesanost) til hovedret og Torta al cioccolato con noci gelato e frutti di bosco til dessert (Rig chokoladebrownie med nødder, hjemmelavet is og frugt).

Hvor: Vester Farimagsgade 35, 1606 København V

Arti’kok

I visse kredse er gastronomi tæt forbundet med stive, hvide duge og kokkehuer, men sådan er det ikke hos Arti’kok. Her finder du en afslappet stemning, for filosofien er, at der skal være plads til at koble af og nyde hinandens selskab over en dejlig og veltillavet middag. Køkkenchefen Lee henter erfaring fra Michelin-restauranten Kiin Kiin, så derfor er du desuden sikret et måltid i høj klasse. Hos Arti’kok har de sammensat en spændende menu under Spis & Støt ugen, som lyder på røget-nødde-svampe paté m. råsyltet gulerod, friske asparges og peberrods-mayo til forret, til hovedret serveres stegt hvid fisk m. nye kartofler, smør-persille og kapers og til dessert let vanille porcherede stikkelsbær m. nødde-havrecrumble og hyldeblomst.

Hvor: Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Rungsted Kro

Rungsted Kro har til huse i de 400 år gamle bygninger ved Rungsted Kyst og har udsigt over Øresund. Omgivelserne er smukke og med et ekstra drys af dansk krohygge serveres kvalitetsmad til hverdag og fest. På Rungsted Kro under Spis & Støt kan du nyde mange kokkes favorit til forret; en rørt tatar med æggeblomme, skalotteløg, friskhakket estragon, kapers og hjemmelavede kartoffel chips. Herefter serveres en coq au vin af velfærds kylling med cremet kartoffelmos og derefter en ægte dessertfavorit, når der serveres chokoladekage med sorbet og syltede druer.

Hvor: Rungstedvej 84, 2960 Rungsted Kyst

NO16

NO16 er oprindeligt en koncept restaurant, hvor ønsket er at give alle gæster en overdådig smagsoplevelse i stedets “spiseklub”, som bedst beskriver konceptet. Hver aften på NO16 er der en fast rutine med fast ankomsttid og sluttid, men under Spis & Støt ugen har NO16 planlagt en 3-retters, som er i stedets ånd. Her bliver du ganske enkelt præsenteret for kokkenes kunnen, når du skal smage på markral, ærter og kærnemælk til forret, krogmodnet okse, grønne asparges og nye kartofler til hovedret og koldskål anno 2018 til dessert.

Hvor: Europaplads 16, 8000 Århus

Kongens Have

Klods op af den skønne Kongens Have på Odense Teater ligger det spændende spisested Restaurant & Café Kongens Have. Her kan du spise skøn franskinspireret mad, mens du nyder en unik udsigt over Kongens Have. Scenekunst og gastronomi samles i dette skønne franskinspirerede spisested på Odense Teater, og under Spis & Støt har restauranten sammensat en årstidsbestemt menu med en forret bestående af bagt kuller med nye ærter, urter og kraftig muslingesace, til forret rosastegt kalvefilet med nye samsøkartofler, spæde og syltede gulerdder og til dessert danske jordbær, knas, chokoladeis og flødeskum.

Hvor: Jernbanegade 21, 5000 Odense C

Tak til alle jer, som allerede har købt billet til en middag, og dermed snart kan nyde en 3-retters menu i en god sags tjeneste!

You may also like...