Guide: Disse restauranter er åbnet i april

thumb image

Det er endelig forår og blomsterne skyder op overalt – det samme gør restauranterne i Københavnsområdet. Derfor har vi lavet en guide til nye spisesteder, der er åbnet i april, som du skal opleve.

Bazaar

Bazaar er stedet, der hylder den fabelagtige madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. På Bazaar kan du vælte dig i eksempelvis lækre små deleretter med dit selskab  – for på Bazaar er det sociale samvær i højsædet. Vil du opleve en af verdens rigeste madkulturer i en atmosfære, som er inspireret af bazaaren – gerne med gode venner eller familie – så er du sikret det perfekte set-up hos Bazaar.

Hvor: Dronningens Tværgade 21, 1302 København K

Basso

Efter stor succes med Basso i Aarhus, skulle Københavnerne ikke snydes for det populære social dining-koncept, stedet indbyder til. Som Basso selv beskriver det “For os er det vigtigt, at retterne kan deles ved bordet, så alle ved bordet kan opleve de forskellige smagsoplevelser -vi kalder det social dining!”. På Basso er menuen stærkt inspireret af det italienske køkken, men med respekt for danske rødder og råvarer, så menuen får et nordisk twist. Du kan enten selv sammensætte din menu eller kaste dig over enten 10 eller 13 serveringer.

Hvor: Dronningens Tværgade 22, 1302 København K

 

Bistro Avenue

Nicolai Bernhof er ny ejer af Bistro Avenue, og det har betydet, at der er tænkt i helt nye baner for en opgradering af restauranten. Stedet er forvandlet til en fransk bistro, hvor specialiteten er de franske gourmet-pizzaer, du finder på menukortet. Bistro Avenue ligger centralt i København på Axeltorv, og her er naturligvis stor udendørsservering på torvet, hvor du kan nyde både dit måltid og forårssolen.

Hvor: Axeltorv 8, 1609 København V


Book bord på Bistro Avenue ➤

Koii

Hos Koii finder du det bedste fra forskellige asiatiske køkkener – du kan bestille alt fra kinesiske dumplings og gao bao til japansk sushi og thailandsk pad thai. Koiis mission med maden er at frembringe måltider, der sætter alle sanser i spil. Dyderne, der fylder køkkenet, er grundighed og disciplin, som er grundtanker, der er taget med i Japans ånd.

Hvor: Jægersborg Allé 16, 2920 Charlottenlund


Book bord på Koii ➤

Royal Golf

Restaurant Royal Golf er for alle – også dem som ikke ved, hvad en birdie, bogey eller caddie er! Her får du serveret mad i portioner, som gør dig mæt, og så endda til forholdsvis lave priser. Konceptet er ærlig mad – intet fancy – med råvarerne i centrum. Skal du til et event i Royal Arena, er det oplagt at spise et godt måltid her inden.

Hvor: Center Bouldevard 4, 2300 København S


Book bord på Royal ➤

Watami

Watami har haft så stor succes, at de har åbnet endnu en restaurant – denne gang på Nørregade med udsigt til Folketeatret og indre Københavns pulserende liv. Danhong Li, som er driftleder, har over 18 års erfaring fra samme type stilling. Besøger du Watami, kan du forvente sushi og sticks, som er lavet med ‘perfektion, kreativitet, håndværk og smag’, som Watami beskriver deres madlavning. Du kan vælge at blive på Watami og blive kræset om, mens du nyder dit måltid, eller du kan få det pakket smukt og praktisk, så det er lige til at tage med under armen.

Hvor: Nørregade 28,1165 København K


Book bord på Watami ➤

Glød

På Glød arbejdes der med sæsonens råvarer med en masse kærlighed til maden. Intet hokus pokus – mad helt nede på jorden, hvor duften og smagen er i fokus. På holdet bag Glød finder du Camilla Noe Kristensen i køkkenet, som tidligere har været ansat på Den Røde Cottage, og så er det Mikkel Lynge, , som tidligere har været souschef på Kadeau København, Geranium & Uformel, og som senest var restaurantchef og sommelier på Nabo, der står for vinen.

Hvor: Adelgade 12,1304 København K


Book bord på Glød ➤

Trattoria SUD

Området omkring Nørreport station og Torvehallerne i hjertet af København blev en kulinarisk oplevelse rigere, da italienskeTrattoria SUD slog dørene op i april måned. SUD er et trattoria med autentisk italiensk stemning i varm og rustik atmosfære. Holdet bag restauranten har rødder fra Gaeta, som er en lille by tæt på Napoli i SydItalien. På restauranten vil du opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af stedets to visionære og passionerede kokke, Pachi og Peppo. Ejeren af restauranten er Andrea Cassini, der tidligere har været Restaurantchef på den spanske tapasrestaurant Pintxos.

Hvor: Frederiksborggade 27,1360 København K


Book bord på Trattoria SUD ➤

You may also like...