Tid til fisk! Her kan du spise havets friske herligheder billigt i efterårsferien

thumb image

Husker du at spise fisk to gange om ugen? Ellers kan vi hjælpe dig godt på vej med masser af omega 3 i efterårsferien. Til DinnerDays tilbyder flere restauranter nemlig en tre-retters menu med masser af fisk til bare 210 kroner (+gebyr)

Ceviche, havtaske og stegt vesterhavstorsk. Noget der gør fiskeelskeren blød i knæene. Er du en af dem, der er vild med godter fra havets skattekammer. Så får du her seks restauranter, der byder på overdådige fiskemenuer i efterårsferien til bare 210,- (+gebyr)

Sulten? Se hvor du kan stille dine fiske-cravings her!

Hummer

På anmelderroste Hummer, der holder til midt i turisternes mekka i Nyhavn, kan du forkæle ganen med ceviche af helleflynder, agurk, glaskål og muslingvinaigrette til forret. Stegt vesterhavstorsk med spinat, sortkål og sauce blanquette til hovedet og passionsfrugt og brændt marengs til dessert.


Køb billet til Hummer ➤

Louises Fiskebar

På First Hotel Kong Frederik er der gået fisk i den på Louises Fiskebar. Her kan du sætte tænderne i en tre retters menu som kokken sammensætter ud fra dagens fangst. Her serveres de bedste delikatesser fra havene omkring os.


Køb billet til Louises Fiskebar ➤

Krogs Fiskerestaurant

På Krogs i indre by er der selvfølgelig masser af fisk på menuen. Her kan du stille din fiskesult med rimmet skærissing med grillet spinat, butternut squash og muslingesauce til forret. Bagt lange med stegt grønkåål, rødbede og jordskokke beurre blanc til hovedret. Til dessert er der porcheret pære med pæresorbet og mørk chokolade.


Køb billet til Krogs ➤

Fiskehuset No. 3

På Fiskehuset No. 3  i hjertet af København på den charmerende brostensbelagte kanal-promenade Ved Stranden 16 er der masser af fisk på menuen. Her får du serveret marineret kammusling med yuzu og pistacienødder, bagt kulmule med blomkålspuré med sprødt æble, hasselnødder og små smørristede kartofler.


Køb billet til Fiskehuset No. 3 til aften ➤


Køb billet til Fiskehuset No. 3 til frokost ➤

Zeleste

På Zeleste i Store Strandstræde nær Kongens Nytorv og Nyhavn er der både fisk til forret og hovedret. Her kan du nyde rimmet laks med agurk, gedefriskost, enebærknas. Havtaske, grønkål, fermenteret bær og muslingesauce. Middagen afsluttes med cheesecake med crumble og kompot.


Køb billet til Zeleste ➤

Manon Les Suites

På Manon Les Suites på toppen af Guldsmedens Hotel, kan du glæde ganen med veggie caviar med gedeost, pandestegt torsk med kål, æblesaft og rustic mash. Til dessert er der Tartine chocolat på menuen.


Køb billet til Manon Les Suites ➤

You may also like...