Billige billetter til populær Michelin-restaurant revet væk – nu åbner de op for flere pladser

thumb image

Pladserne til DinnerDays på 108 blev revet væk på få dage. Nu sætter Michelin’en endnu et seat til salg. Så det er nu, du skal slå til, hvis du vil spise på Nomas lillebror til 400 kr. (+gebyr) i efterårsferien.

De har ikke en gang offentliggjort menuen endnu. Det eneste, der er sikkert er, at der serveres 3 retter for 400 kr. (+gebyr) til DinnerDays på 108 i efterårsferien.

Men det er tilsyneladende ikke en hindring for at gæsterne. For åbenbart er der et spirende ønske om at spise på den anmelderroste restaurant 108 på Christianshavn. Billetterne til Michelin-restauranten blev nemlig udsolgt på få dage – trods gæsterne ikke aner, hvad de får serveret på tallerknerne.

Skal du sikre dig en plads?

Men sidder du og ærgre dig over, at du ikke nåede at få fingre i billetter til Michelin-restauranten , så er der godt nyt!

Restaurant 108, også er kendt som Nomas lillebror, har nemlig valgt at sætte endnu et seat til salg, så endnu flere gæster kan besøge dem til DinnerDays i efterårsferien.

DinnerDays er en landsdækkede restaurantfestival med over 100 deltagende restauranter rundt i Danmark. Konceptet er simpelt: “God mad til billige penge i efterårsferien”. Du kan som gæst både finde trerettersmenuer på gode restauranter til 210,- + gebyr eller du kan vælge michelin-oplevelse for kun 400,- + gebyr.

Skal du nå at have en plads på 108 inden, det er for sent? Køb dine billetter her.


Køb billet til 108 ➤


You may also like...