Nyhed! Nu kan du spise mad fra Meyers på toppen af Christiansborg

thumb image

Måske du aldrig har været på toppen af Christiansborg i det populære tårn? Måske du slet ikke vidste, at man kan gufle sig igennem lækre retter, mens man har den smukkeste udsigt udover hele København?

Det ved du i hvert fald nu. Og allerede fra den 2. oktober åbner Meyers dørene for dig og resten af de nysgerrige gæster.

Du kan se frem til at blive mæt i retter fra det danske, folkelige køkken. Restauranten får et alsidigt menukort, hvor maden bliver lavet på økologiske råvarer og som især vil ramme madelskeren med madhjerte for de gamle klassikere. Derudover vil der også være noget for dem med en sød tand.

Du kan spise i tårnet hver dag – både til frokost og til aftensmad – undtagen om mandagen. Til eftermiddag vil der være kage og kaf’ til de lækkersultne.

”Vi vil skabe et uhøjtideligt og velsmagende samlingspunkt, hvor køkkenet fejrer det klassiske danske med respekt for fortiden og sans for nutiden, ” fortæller Carl Johan Paulsen, som er direktør for Meyers Køkken og Meyers Venues.

Men hvorfor egentlig have restaurant i de historiske lokaler på toppen af Christiansborg?

For at få befolkningen og turister tættere på dér hvor de politiske beslutninger bliver taget – og især for at det smukke tårn og fantastiske udsigt skal kunne nydes af alle og enhver.

Du kan booke bord på Restaurant Tårnet her.

You may also like...