3 retter for 210: Du kan stadig nå at spise billigt i efterårsferien på Aarhus’ populære restauranter

thumb image

DinnerDays, hvor du kan spise tre retter fra 210,- + gebyr går i gang på fredag. Du kan stadig nå at spille billigt på en række af Aarhus bedste restauranter – men flere er allerede ved at være godt fyldt.

Der er mange ting at glæde sig til på fredag. Her går efterårsferien for mange nemlig igang, med masser af hygge og gode stunder med dem, man holder af.

Men der er også andre gode ting at glæde sig til. For DinnerDays rammer Aarhus på fredag, hvor du kan få 3 retter fra 210 + gebyr på en række af Aarhus’ bedste spisesteder – og du kan stadig nå at komme med!

Salget til DinnerDays er brandvarmt – og flere restauranter i Smilets by er ved at være udsolgte. Men der er stadig billetter at finde til de mest populære restauranter i Aarhus.

Se de største hits herunder.

Franske fristelser hitter

Nogle af årets mest populære spisesteder er Restaurant ET og Anker, der begge forkæler og har tiltrukket gæster i massevis med retter fra det franske køkken.

Også Retour Aarhus falder i gæsternes smag med en klassisk bøf bearnaise på menuen ligesom idylliske Restaurant Skovmøllen har draget gæsterne med deres menu, der byder på okse på hele to måder. Også Unico, og deres confiterede andelår er yderst populær!

Populære er også Atrium, der har holdet fra Gastromé i ryggen samt KP5 og Früd, der alle er debutanter i DinnerDays-regi.

Skal du nå at sikre dig en plads? Køb dine billetter på DinnerDays.com

DinnerDays oktober 2019:

HVORNÅR: 11.-20. oktober 2019
HVOR: På 100+ restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland
PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

You may also like...