Ugens craving: Én tatar med det hele i København, tak!

thumb image
Foto: No Deux

Du kender den.. Den der franske bistroklassiker rørt med sennep, kapers og løg, som smelter på tungen. Hver uge kommer DinnerBooking med redaktionens craving og i denne omgang falder den på… tatar i København!

Nogle foretrækker deres tatar med rå æggeblomme på toppen pyntet med karse og hakkede, syltede agurker. Andre tager den rørte tatar uden for mange dikkedarer med en portion pommes og hjemmerørt mayonnaise on the side.

Uanset hvad er der lidt til enhver smag. Jeg lover dig, at vores anbefalinger til nogle af Københavns bedste tatar-steder ikke får dig på afveje.

KöD

Foto: KöD

Kvalitetskød er dét, du får serveret hos Köd. Restaurantens tatar er af fineste kvalitet fra de bedste udskæringer – både fra Danmark og USA.

På menukortet finder du både KöDs tatar som forret og som en større portion til hovedret.

Her får du rørt tatar af dansk okse med sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg og estragon. Denne serveres med hvidløgscreme og jordskokkechips. Bestiller du tataren som hovedret, får du også KöDs famøse Steak Fries.

Pris: 105 kr. som forret // 225 kroner som hovedret
Hvor: Admiralgade 25, 1066 København K // Vesterbrogade 33, 1620 København V

Bar’Vin

På Skindergade 3 i Indre By i København ligger Bar’Vin. Her møder du et fransk, spansk og italiensk univers, der har hjemmelavede, klassiske retter på spisekortet.

Råvarerne er for det mest danske, og så er de af høj kvalitet! Og tataren er blandt de bedste – udover den billledskønne anretning – er tataren her københavnerkendt.

Tatar “Bar’Vin” står der på spisekortet, som består af okse, bøgehatte, piment d’Espelette, kapers og brøndkarse – og så får du selvfølgelig luftigt brød med til.

Pris: 145 kroner
Hvor: Skindergade 3, 1159 København K

LaLaLa

Frankofil? Tag et smut forbi Christianshavn på Strandgade 98 – og spis en omgang udsøgt tatar.

På LaLaLas spisekort finder du “Tartare á la Lyonnais”, som er oksetatar rørt med tabasco, sennep og cognac – og så er der selvfølgelig bitter salat, sprøde fritter og dijonnaise til.

Restauranten tager udgangspunkt i det franske landkøkken og franske druer, så tag din stribede trøje på, din baguette under armen, og hop på cyklen til Christianshavn!

Pris: 215 kroner
Hvor: Strandgade 98, 1401 København K

No Deux

En anden anbefaling til fans af det franske køkken, vin og stemning er Bistro No Deux.

Her kan du virkelig få følelsen af at sidde på en fransk bistro midt i Paris.

Den parisiske stemning er naturligvis ikke fuldendt uden en lækker rørt tatar. Og derfor kan du både få No Deuxs tatar til frokost samt som forret om aftenen.

Tataren serveres rørt med cognac og tabasco, syltede bøgehatte, tapiokachips, skalotteløg samt Karl Johan-mayonnaise.

Pris: 105 kr. til frokost // 125 kr. til aften
Hvor: Gyldenløvesgade 4, 1369 København K

You may also like...