Kom til Food Festival i Tivoli med Michelin-kokke, smørrebrødsfest og meget, meget mere

thumb image
Foto: Tivoli

Fra cocktails til candy floss og fra hotdogs til haute cuisine. Tivoli spiller på alle gastronomiske tangenter til dette års Food Festival, hvor gæster i hele 18 dage i maj kan spise og drikke sig igennem Tivolis mange madforlystelser.

Lige meget om man er til gourmetmad, klassisk smørrebrød, veganske lækkerier, søde sager, eller man brænder for bæredygtighed, kan man få både sult, tørst og nysgerrighed stillet til dette års Tivoli Food Festival.

Der er noget for alle aldre, diæter og smagsløg, når blandt andre Adam Price, fødevareminister Rasmus Prehn, designer Søren Le Smith og Pjerrot den 12. maj åbner festivallen, og hvor den kører til og med den 29. maj 2022. Altså to en halv uge med en myriade af kulinariske attraktioner og oplevelser.

Senior director for Tivoli High End, Mikkel Ustrup, fortæller:

Vi har lagt os i selen for at ramme bredt – helt fra de store events som Verdens Største Ølsmagning og sukkerbanko til de mere smalle som DM i blindsmagning eller winemakers dinner på Nimb, så alle vores gæster kan få en stor oplevelse.

Og så er vi stolte af, at vi kan tiltrække store spillere udefra, såsom amerikanske NoMad Bar, som laver pop-up på Nimb Bar, Østerberg Is som også åbner under festivalen og Michelinrestauranterne i Det japanske Tårn.

Herunder kan du læse mere om udvalgte events, der sker i Tivoli fra den 12. maj t.o.m. den 29. maj 2022.

Nyd cocktails fra en af verdens bedste barer

Tivoli Food Festival Nimb Bar
Foto: Tivoli // Nimb Bar

Hvis du er vild med cocktails, så kan du godt begynde at glæde dig til den 19.-20. maj. Her er der nemlig pop-up ved Nimb Bar i Tivoli, hvor amerikanske NoMad Bar laver verdens lækreste drinks i samarbejde med det anerkendte ginmærke Monkey47.

NoMad Bar åbnede oprindeligt i New York. Med den prisvindende mixolog Leo Robitschek i spidsen, er baren flere gange de seneste år blevet kåret til Nordamerikas bedste bar, ligesom den har indtaget en flot fjerde plads på den prestigefyldte liste ”The World’s 50 Best Bars”.

På disse to aftener i maj får du en unik mulighed for at smage cocktails i særklasse, når dygtige bartendere fra Nimb og NoMad teamer op og præsenterer en menu specielt udviklet til lejligheden.

Hele herligheden serveres side om side med barsnacks af højeste kvalitet, mens aftenens DJ sørger for det helt rigtige soundtrack til at kickstarte din weekend. 

Inkluderet i billetten er adgang til arrangementet, 2 cocktails efter eget valg (én fra hver bar), lækre barsnacks og DJ.

Hvornår: Den 19.-20. maj fra 19:30 til 00:00 
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, Kbh V. – indgang via Nimb Hotel 
Pris: 500 kr. per person 

Spis en Michelin-middag i Det japanske Tårn

I år får Tivoli kulinarisk besøg på højeste plan, når både spanske, danske og islandske stjernekokke serverer Michelin-hædret mad i Det japanske Tårn.

I år kan du opleve den spanske mesterkok Paco Morales, som har to Michelin-stjerner på sin superhypede restaurant Noor. Du kan også smage islandsk gastronomi fra øverste hylde, når holdet bag den et-stjernede restaurant Dill, tryller med islandske råvarer.

Det Japanske Tårn byder også velkommen til en af dansk gastronomis rising stars, når vinderen af Michelinguidens Young Chef Award i år, Christoffer Sørensen fra restaurant STUDIO, serverer gastronomi inspireret af det spirende danske forår.

Hvornår: Fra 21. april til 10. september 2022
Hvor: Det japanske Tårn i Tivoli
Pris: 1.200 kr. per person 

Smørrebrødsfest med Schulstad på Fru Nimb

Tivoli slår dørene op til alletiders smørrebrødsfest! Denne gang på Nimbs velrenommerede smørrebrødsrestaurant Fru Nimb.

Til smørrebrødsfesten kan du nyde tre serveringer med både klassiske favoritter og nye højtbelagte kreationer.

Med i prisen er også øl, vand, hvid- og rosévin i rigelige mængder, mens snaps kan tilkøbes på dagen. Bordet er jeres i 2 timer, hvorefter I kan slå mave i Tivolis forårssmukke have.

Hvornår: Søndag den 15. maj & søndag den 22. maj, 12.00-14.00 & 14.30-16.30
Hvor: Fru Nimb – indgang via Tivoli
Pris: 695 kr. NB: Entré til Tivoli er ikke inkluderet i prisen.

DM i blindsmagning på Axelborg [UDSOLGT]

Nimb har fornøjelsen af at være vært for årets DM i Blindsmagning på Axelborg. Kunsten at blindsmage vine er både svær og fascinerende, og selv om pladserne til selve konkurrencen for længst er revet væk, kan du nu få en eksklusiv smagsprøve på, hvad landets bedste blindsmagere udsættes for.

En billet til dette arrangement giver adgang til at overvære finalen ved DM i Blindsmagning. Desuden vil du smage de tre finalevine samtidig med de tre dystende finalehold. Kan du mon slå dette års finalister?

Der er naturligvis også en præmie til den blandt publikum, der kommer tættest på det rigtige svar.

Ikke alene får du mulighed for at teste dine blindsmagningskundskaber – du vil også få nogle udsøgte vine i glassene.

Hvornår: Søndag den 22. maj 2022 kl. 16.00 – 17.30
Hvor: Axelborg, Vesterbrogade 4, 1620 København
Pris: 495 kr. – inkluderet i prisen er adgang til finalen i DM i Blindsmagning, smagsprøver på de tre finalevine, salte snacks og mulighed for selv at prøve kræfter med blindsmagningens kunst.

Det fulde program i Tivoli kan ses her.

You may also like...