Manden bag to populære restauranter åbner ny spisebar på Vesterbro

thumb image
Foto: Lamar

København har fået sig en ny restaurant, og den skal du glæde dig til at besøge. Manden bag er ejeren af restauranterne Omar og Safari, som hver dag er tætpakket af gæster, der ønsker at tage del i den gode stemning. En stemning, som du med garanti også vil opleve på Lamar.

Den talentfulde og garvede restauratør Simon Leo Hansen har udvidet sin skønne restaurant-familie med en ny og charmerende spisebar i København. Først kom storebror Omar i Refsnæsgade, efterfulgt af lillebroren Safari i Baggesensgade, og nu er det altså Lamar, der ser dagens lys.

Efternøleren har dog ikke samme postnummer som dens to storebrødre, for Lamar slår nemlig dørene op på det skønne Vesterbro. En bydel med kant, sprudlende energi og masser af liv – hvilket i den grad også afspejler stemningen og atmosfæren på Lamar.

Kom med indenfor i Lamars indbydende og charmerende lokaler, hvor lækker mad, spændende vine og gode samtaler er i højsædet – præcis, som vi kender og elsker det fra Omar og Safari.

Løssluppen stemning og gode vibes

Det ser ud til, at Simon Leo Hansen har knækket koden til succes, når det kommer til at drive restaurant i København.

Hver dag slår han og hans personale dørene op for de mange ivrige gæster, der ønsker at bruge deres eftermiddag eller aften i de famøse rammer. Hans restauranter er faktisk så eftertragtede, at hvis du og dit entourage ønsker et sted at sidde, skal I være hurtige på aftrækkeren, for der er kamp om de ledige siddepladser.

Lamar er et sandt slaraffenland for den sociale livssnyder og madelsker. Her bliver de formelle normer og prætentiøse forventninger skubbet til side til fordel for en løssluppen stemning, hvor du kan få lov til at sænke skuldrene, nyde din aften og have det sjovt.

Ligesom man kender det fra Omar eller Safari, vil du opleve, at der også her hersker en lun stemning, hvor betjeningen er københavnerkæk på sin charmerende gadedrengsfacon. Men det er trods alt det, som gæsterne blandt andet har forelsket sig i ved disse hippe spisebarer.

Dogmefrit køkken med internationalt menukort

Det er et dogmefrit køkken, hvor der ikke er nogen regler, og hvor køkkenet med få elementer skaber delikate retter med dybe og afbalancerede smage. Maden er inspireret ud fra humøret og sæsonen, og der er ingen grænser for, hvor det kan bære hen.

Du behøver heller ikke være nervøs for, om du går helt rabundus, når du skal op med tegnepungen. Her kan du nemlig bestille deres menu med 8 serveringer til kun 385 kr., som bliver serveret family-style, hvor du og dit selskab deles om retterne ved bordet. Hvis du ønsker færre serveringer, kan du frit vælge fra deres skønne á la carte menu. Det skal desuden nævnes, at de også tilbyder lækre vegetarretter, så hvis du er vegetar, kan du sagtens være med på den gode spiseoplevelse.

Til at skylle de lækre retter ned md, er der selvfølgelig også et godt udvalg af drikkevarer på menukortet. De har et spændende vinkort, der byder på mange forskellige varianter indenfor både rød, hvid og orange vin, og som har ophav fra mange forskellige lande rundt omkring i verden. Derudover er der et lækkert drinks-, spiritus- og ølkort, så der er god grund til at blive hængende længe og tilbringe en aften i de skønne rammer.

Alle anretningerne vil blive serveret i rask tempo af deres unge, smilende tjenere, som render rundt på gulvet og skaber godt humør blandt gæsterne.

Smagfulde cocktails og sprøde hiphop-toner

Udover at være en hip restaurant med et lækkert menukort er Lamar også det perfekte sted, hvis du skal mødes med dine venner eller familie over en fyraftensbajer eller inden I skal en tur ud og male byen rød i det københavnske natteliv.

Hvis du ønsker at blive hængende på Lamar, byder restauranten på sprøde hiphop-toner, som du kan synge med på over en flaske vin eller en spicy cocktail. Lamar vil nemlig gerne være et sted, hvor middagsoplevelsen og festen smelter sammen, og som personalet selv siger:

“Det er her, du finder lørdagsstemning på en mandag”.

Asmus Juul

Med både Omar, Safari og Lamar har Simon og hans team forstået opgaven i at skabe et sted med rendyrket charme i det upolerede. Her er du altid blandt venner, og måske er det netop dét, der gør dem så populære.

Hvor: Gl. Kongevej 27, 1610 København V

You may also like...