Top 5 Odense: Disse restauranter er gæsternes favoritter i april

thumb image
Foto: Casa Bonita

Der er flere gamle kendinge på Top 5, men også en spritny restaurant har sneget sig på listen over de bedst anmeldte restauranter i Odense for april måned. Her kan du se gæstefavoritterne.

April er netop overstået, og forårets varme er endelig kommet til Odense. April er også lig med påskeferie, og byens restauranter har været velbesøgt, da flere gerne ville forkæle sig selv med en lækker middag.

Efter hvert restaurantbesøg har gæsten mulighed for at give sin spiseoplevelse op til 5 stjerner på DinnerBooking.com. Det har 21.565 danskere gjort, og vi er gået anmeldelserne igennem fra Odense-området.

Her kan du se, hvem gæsterne gav topkarakterer i april måned.

Nr. 5: Fynboen

Tænk, hvis et restaurantbesøg kunne være ligeså hjemmeligt som et besøg hos en god ven eller et kært familiemedlem. Dét er visionen hos Restaurant Fynboen, hvor de traditionelle danske retter laves med kreativitet og gode, lokale råvarer.

Fynboen ligger på 5. pladsen på toplisten i april, hvor gæsterne roser restauranten for den gode service og lækre mad i generøse portioner. Her har mange gæster valgt menuen “En aften på Fynboen” med snacks, bobler og tre retters menu – og den tager kegler!

Første gangs besøg. Dejlig oplevelse, hvor vi fik en god oplevelse hele forløbet igennem!

Bente, gæst ved Fynboen d. 2. april 2022

Fynboen er et af de hyggeligste steder i Odense, hvor du kan være sikker en god spiseoplevelse.

Adresse: Nørregade 17, 5000 Odense C

Nr. 4: Casa Bonita

Hils på Casa Bonita. En ny restaurant i Odense, og vi er allerede fan!

Casa Bonita er en herlig mexicansk perle på Skt. Gertruds Stræde, der er et sandt paradis for taco-hungrende gringos. Her disker tjeneren op med bløde majstortillas, quesadillas og iskolde coronas i den lille, hyggelige restaurant.

Stedet har været velbesøgt siden åbningen, og der er allerede blevet skrevet tæt på 200 anmeldelser af glade gæster.

Vores første besøg på Casa Bonita, men absolut ikke vores sidste! Rigtig god og velsmagende mad! Lækker Margarita on the rocks.

Camilla, gæst ved Casa Bonita d. 27. april 2022.

Adresse: Skt. Gertruds Stræde 3, 5000 Odense C

Nr. 3: Restaurant ARO

Du finder gæsternes 3. favoritrestaurant i et gammelt autoværksted på Østerbro. Trods stedet ikke længere ligner et værksted, så kalder Restaurant ARO sig stadig et værksted i ordets egentlige forstand: ”Et værksted, hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste råvarer der kan opdrives”.

360° Eat Guide har vurderet ARO til at være blandt Nordens 80 bedste restauranter, hvor der er fokus på både gastronomi og bæredygtighed. Og gæsterne elsker det!

Fantastisk aften med mad, vin og service af højeste kvalitet. Det er tydeligt at mærke, at der er kælet for hver en detalje, og det smitter af på det smilende personale. En oplevelse i særklasse!

Jacob, gæst ved Restaurant ARO d. 2. april 2022.

Tag på ARO for den hyggelige stemning, gode energi og lækre gourmetmad til priser, hvor alle kan være med

Adresse: Østerbro 32, 5000 Odense C

Nr. 2: Restaurant HOS

Restaurant HOS er en evig gæstefavorit i Odense. Hver måned modtager restauranten kongeanmeldelser, hvor gæsterne roser stedet for dets sublime service, store vinkort og smagfulde mad. Her kan du nyde smørrebrød til frokost, og fredage og lørdage serverer de en lækker aftenmenu, der består af 4-8 retter.

Gæsten Anne var meget begejstret efter sit restaurantbesøg i april.

Det var uden overdrivelse min bedste restaurationsoplevelse til dato. Fantastisk smørrebrød og en betjening så behagelig, så jeg allerede glæder mig til at møde personalet igen. Tak for en fed oplevelse. Vi havde to københavnere med, og de var lige så begejstrede. Det var vi stolte over.

Anne, gæst ved Restaurant HOS d. 7. april 2022

Så tag ind og besøg Restaurant HOS, hvis det skal være en helt særlig aften.

Adresse: Kongensgade 65, 5000 Odense C

Nr. 1: Restaurant Ribelli

Øverst på toplisten i april ligger Restaurant Ribelli, som Odense er helt vilde med. Her kan du opleve italiensk fine dining med et fynsk strejf. Ifølge ejerne af restauranten, brødreparret Stefano og Luciano Foschi, vil stedet gøre op med det traditionelle italienske køkken, og derfor gemmer der sig ofte overraskelser på tallerkenen.

Restaurantgæsten Pia besøgte Ribelli i april, hvor hun efterfølgende skrev en anmeldelse:

Det er nu tredje gang vi har spist på Ribelli og bestemt ikke sidste gang. Hver gang er vi blevet bespist med super lækre og overraskende retter, som har været særdeles veltilberedte og meget smagfulde. Vi er så glade for den restaurant og det altid meget søde og kompetente personale. Top karakter herfra.

Pia, gæst ved Ribelli d. 14. april 2022

Adresse: Gravene 4, 5000 Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Opgørelsen for april 2022 er baseret på i alt 21.565 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...