Populær bistro gør det igen! Nyd franske lækkerier og rosé på ny adresse

thumb image
Foto: Rosé Rosé København

Der er kommet en ny franskmand til byen. Navnet er Rosé Rosé København, og her får du serveret franske specialiteter og veltilberedt smørrebrød midt på Store Kongensgade.   

Måske har du hørt om Rosé Rosé eller besøgt deres adresse i Hellerup? Stedet har været populært siden åbningen i 2020, og nu har det erfarne kokketeam besluttet sig for at introducere Rosé Rosé i København.

Stedet, hvor gæster kan gå hen, når de vil forkæle sig selv med fransk bistromad, hvor smagen sidder lige i skabet – uden den højtidelige stemning.

Ingen fine fornemmelser

Det, der har tiltrukket en loyal skare af stamgæster til Rosé Rosé i Hellerup, er den afslappede atmosfære og de enkle, franske bistroretter, der får smagsløgene til at synge.

Her behøver gæsterne ikke bekymre sig om tjenere med strittende lillefingre eller mad, der er anrettet med pincet. Et koncept, der har vist sig at være en succes, og som Rosé Rosé nu bringer med sig til byen.

Det er en erfaren trekløver, der står bag successen. Lars Broberg, tidligere ejer af Tapasbaren i Dronningens Tværgade og direktør i Hallernes Smørrebrød, Bo Bjerrum, medejer af Bistro Bohéme og flere restauranter i Nyhavn samt Peter Crone Johansen, erfaren kok og tidligere restauratør på Klampenborg Galopbane og Kokkedal Slot. Her er ønsket er at præsentere gæsterne for velsmagende, ukomplicerede franske retter, lavet af de bedste råvarer.

Siden vi åbnede for tre år siden, har vi arbejdet med at finjustere konceptet, og vi har konstateret, at det holder og er blevet superpopulært. Samtidig så vi et hul i markedet i indre by for ordentligt lavet bistromad, som er tilgængeligt for alle og med højt serviceniveau”.

Lars Broberg, direktør i Rosé Rosé

Bistromad og rosé til frokost og aften

Rosé Rosé er ikke forbeholdt besøg om aftenen. Her kan gæster allerede komme forbi til frokosttid.

Vores ønske at gøre restauranten til et lokalt stamsted for frokostsultne forretningsfolk såvel som bydelens gå-ud-publikum”

Lars Broberg

Gæsterne kan ankomme fra kl. 11:45-16:00 og nyde franske klassikere som pariserbøf med sprøde frites eller en lækker croque monsieur lavet på surdejsbrød. Menuen byder også på smørrebrød, herunder en klassisk smørstegt rødspættefilet eller en fristende hønsesalat med bacon til 149 kr.

Fra kl. 17 skifter atmosfæren over til aftenmenuen, der omfatter alt fra østers og steak frites til rørt fransk tatar, farseret kyllingebryst, creme brulé og andre franske specialiteter.

Restauranten tilbyder desuden et imponerende udvalg af mindst 20 forskellige vine på glas, herunder, som navnet også tilskynder, et udvalg af populære rosévine.

You may also like...