Odense: Her kan du spise dig mæt i lækre kager og desserter

thumb image
Foto: Froggy's Cafe i Odense

Hvis du har brug for at få stillet den søde sult, så er Froggy’s Café stedet. Her er et stort udvalg af kager og desserter, som er kreeret af stedets helt egen konditor.

Hvis du har bevæget dig ned ad gågaden i Odense, har du formentlig gået forbi Froggy’s Café. Hvis du ikke har været indenfor, så må du ikke snyde dig selv for oplevelsen.

Foruden deres menukort til frokost og aften, har de teamet op med en konditor, som betyder, at hver dag er kagedag.

“Odenses måske bedste konditorkager”

Hos Froggy’s Café kreeres de fine fristelser i bageriet, som ligger på 2. sal. Her kræses for detaljerne, sådan at kagerne står i farverige lag og gerne tilsat elementer, der er i sæson. Her sørger konditoren også for at skifte løbende ud i udvalget, sådan at du aldrig bliver kagetræt.

Du kan smage alt fra cheesecakes med blåbær, hindbær eller rabarber, jordbærkager til fine petitfours, som er lavet helt fra bunden.

I kombination med konditorens store passion og kærlighed for håndværket er cafeen derfor heller ikke bange for at kalde sig “Odenses måske bedste konditorkager”.

Du kan hvert fald selv teste udvalget og give din egen bedømmelse.

Froggys cafe kage desserter i Odense
Foto: Froggy’s Cafe og deres populære eclair Choux.

Prøv en af gæstefavoritterne, som er en fransk dessert kaldet Choux. En rund eclair med sprød, karamelliseret top, og hvor du hos Froggy’s kan få dem med enten kage-, chokolade-, flødeost- eller karamelcreme.

De smager himmelsk!

Afternoon Tea Étagère: To-lags kageopsats med lækkerier

Froggys cafe kage desserter i Odense
Foto: Froggy’s Cafe og deres Afternoon Tea Ètagér.

Måske du er støt på de fine to-lags kageopsatser med scones, sandwiches, petitfour m.m. på en ferie i Frankrig eller England? Du behøver dog ikke at tage flyveren dertil, da Froggy’s Cafe byder på Afternoon Tea Ètagér.

Her får du serveret dagens kage og andre søde delikatesser. Hertil får du den klassiske agurke- og laksesandwich samt kaffe ad libitum. Alt sammen serveret sirligt på en opsats.

Bestillingen kræver, at du er mindst to personer og koster 160 kr. pr. person.

Så hvis du har en sød tand, så går du virkelig ikke forgæves på Froggy’s Café, hvor dessert-niveauet er tårnhøjt.

Køkkenet holder åbent: Alle dage fra kl. 9 til 21:45
Adresse:
 Vestergade 68, 5000 Odense

You may also like...