Nyt koncept: Kom til eksklusiv Michelin Pop Up med planter på menuen

thumb image

Michelin-restauranten 108 inviterer verdenskendte kokke til at prøve kræfter med planter til deres allerførste Pop Up-middag, Potluck Dinner. Skal du med?

Søndag den 16. juli bliver en ganske særlig dag på Restaurant 108, når køkkenchef Kristian Baumann får fint besøg af den koreanske Michelin-kok Mingoo Kang og Nomas medstifter Mads Refslund. Sammen inviterer de til allerførste udgave af det nye koncept: The Potluck Dinners.

The Potluck Dinners er en serie af pop up-middage, hvor 108 inviterer verdenskendte stjernekokke til at skabe en helt særlig gastronomisk oplevelse indenfor et bestemt tema.

For at fejre den danske sommer, er temaet for den første Potluck-middag ’Planter’.  Alle tre kokke vil hver især medbringe tre plantebaserede retter, og de vil i samarbejde med hinanden kreere tre snacks, der til slut giver 12 planteinspirerede serveringer.

Gæstekokkene

Minfoo Kang var i lære under Martin Berasategui i San Sebastion i Spanien, og han har i dag sin egen Michelin-restaurant i Seoul, Mingles, der er kåret som nr. 15 på listen over Asiens 50 bedste restauranter.

Mads Refslund er en gammel kending herhjemme. Sammen med Claus Meyer og Rene Redzepi åbnede han Noma tilbage i 2003, sidenhen huserede han på Michelin-restauranten MR, og indtil for ganske nyligt var han køkkenchef på Manhattens Acme. Nu er han ved at åbne egen restaurant i Williamsburg i New York.

Skal du med?


Køb billet ➤

Hvornår: D. 16. juli, reservationer fra kl. 17:00

Pris og menu: 1.200 kr. for 12 serveringer (eksl. gebyr)

Vinmenu inkl. vand og kaffe: 800 kr. (valgfrit)

Hvor: 108, Strandgade 108, 1401 København K

 

You may also like...