Søllerød Kro er halvårets mest populære: ‘Ganske enkelt Danmarks bedste spisested’

thumb image

I årets første seks måneder har næsten 80.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com. Helt i top med de mest positive anmeldelser finder man Søllerød Kro i Holte. 

Har du endnu ikke slået vejen forbi Holte og Michelin-restauranten Søllerød Kro, så kan det være en idé at sætte retningen denne vej. I hvert fald hvis du spørger gæsterne, hvor du får den bedste spiseplevelse lige nu.

I en spritny opgørelse – der er baseret på 78,631 gæsteanmeldelser – får du her overblikket over de 10 sjællandske spisesteder, der har høstet de mest positive roser i årets første halvår.

Som den sjællandske restaurant med de mest positive anmeldelser finder man Michelin-restauranten Søllerød Kro, der også for nyligt blev begavet med en meget flot placering på White Guide Nordic – en  5. plads over de bedste restauranter for alle de nordiske lande.

– Man føler sig velkommen

Og hvad er så det særlige ved Søllerød Kro, tænker du måske? Ifølge gæsterne kan restauranten noget helt unikt, når det handler om at få en til at føle sig velkommen.

Gæsterne skriver blandt andet:

“Gennemført fantastisk oplevelse med gode tjenere, mad og vin!” – Christian

“Man føler sig i den grad velkommen på Søllerød Kro – tusind tak,” – Per

“Fantastisk måltid med udsøgt betjening, der forstår kunsten at være til stede, uden at fylde for meget. En alt i alt helt utrolig oplevelse,” Henrik

“Søllerød Kro er ganske enkelt Danmarks bedste spisested – slår alt og alle. Længere er den ikke. Går du efter en oplevelse ud over det sædvanlige i smukke ramme med uhørt god betjening, er Søllerød Kro stedet,” – Stig

Blandt toprestauranterne på Sjælland finder man også Støvlet Katrines Hus i Sorø og den lille Restaurant Krebsegaarden i Studiestræde i København.

Top 10 på Sjælland i 1. halvår 2017

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  3. Restaurant Krebsegaarden, København K
  4. ENOMANIA, Frederiksberg C
  5. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  6. Restaurationen, København K
  7. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  8. Spisehuset, København V
  9. La Rocca, København K
  10. Ristorante Da Claudio, Frederiksberg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for første halvår 2017 er baseret på 78,631 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...