Top 5 Aarhus: Spansk madkunst snupper førstepladsen

thumb image

Sandheden skal man høre fra gæsterne – og de har talt. I september var de ellevilde med en spansk tapas-restaurant, der sikkert snupper førstepladsen i månedens Top 5.

Du får stukket pas og boardingkort i hånden, når du ankommer. Og så er du ellers klar til at rejse mod sydlige og varmere himmelstrøg, så du et kort øjeblik glemmer efteråret lige udenfor døren.

På den spanske tapas-restaurant Morena Mia bliver du nemlig taget med på en kulinarisk rejse, når kokkene serverer spanske råvarer fusioneret med smage fra hele verden.

Og det kan gæsterne lide. Derfor har de kvitteret med en førsteplads til restauranten i september. Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 21.000 gæster, har anmeldt deres restaurantbesøg.

Stor oplevelse

Maden var fantastisk lækker og meget smukt anrettet, så besøget på Morena Mia var en stor oplevelse både smagsmæssigt og visuelt. Vinene til maden var virkelig gode. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

– Skriver Pia om sit besøg d. 13. september 2019

Glimrende madsted gennem nu mange år. Altid god betjening og value for money. Ikke mange steder kan hamle op mod Morena Mia.

– Skriver Jacob om sit besøg d. 21. september 2019

Den intime restaurant har kun få borde hver dag – så du skal ikke vente for længe, hvis du gerne vil sikre dig en plads i weekenden.

Det er ikke kun Morena Mia, som gæsterne har glædet ganen hos i september. Se resten af Top 5 lige herunder.

Top 5 Jylland august 2019

  1. Morena Mia, Aarhus C
  2. Hærværk, Aarhus C
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. VinDanmark, Aarhus C
  5. Domestic, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2019 er baseret på i alt 21.453 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...

1 Response

  1. peter siger:

    Jeg forstår ikke sammenligningen mellem VinDanmark, Hærværk og Nordisk Spisehus. I min optik er det som, at sammenligne Fiat og Mercedes – Nordisk Spisehus er galakser fra de to førstnævnte, hvad angår kvalitet, servering, koncept og faglig kompetencer. Der er så stor afstand mellem dem at det ikke gir mening. Dette skal ikke opfattes som en kritik af af Hærværk og VD. da de absolut har noget godt ,at byde ind men og jeg nyder at komme der. Men det er ikke det samme bare fordi der er en restaurant.