Nu åbner Københavns nye toprestaurant

thumb image

Med topkokken Jeppe Foldager fra Alberto K bag gryderne, åbner en ny og yderst lovende restaurant nu ved Glyptoteket. 

På det københavnske luksushotel Nobis ved Glyptoteket, har en ny restaurant nu slået dørene op. Den nye restaurant hedder Niels  – opkaldt efter Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums grundlægger Niels Wilhelm Gade og adressen Niels Brocks Gade.

Og det bedste af det hele: I køkkenet vil man finde Jeppe Foldager – topkokken der nok bedst er kendt fra anmelderroste Alberto K.

Jeppe Foldager kan pryde sig med titlen som verdens næstbedste kok, da han i 2013 vandt sølv ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.

Nordisk køkken med et moderne touch

På tallerkenen kan du se frem til nordiske retter med masser af fokus på råvarer fra lokale landmænd. Som de selv udtrykker det:

“Vi ønsker, at vores gæster skal have en meningsgivende oplevelse, og vi vil gerne inspirere dem til at nyde de lokalt dyrkede produkter, der vokser i nærområdet.”

“I køkkenet vil man arbejde sammen med landmænd fra Sjælland og med leverandører, der selv samler sine ingredienser ude i naturen.”

Menukortet

Restaurant Niels åbner officielt den 28. september, og på menukortet finder du lige nu en række kolde og varme retter – eksempelvis en tartar af hjorte skulder med syltede hvide asparges fra Lammefjorden, karse og asparges-mayonnaise eller norsk hummer fra Læsø med bagte og stegte løg, syltede hyben og hummersauce. Herudover finder du også Ribeyes fra Finland. 

Retterne koster ca 145-320 kr. 

Hvor: Niels Brocks Gade 1, 1574 København V

Se menukortet


Book bord på Niels ➤

You may also like...