6 nordjyske spisesteder, der er værd at køre langt efter

thumb image

Leder du efter et godt spisested i Nordjylland? Her får du 6 bud på gode restauranter i det nordjyske, der er værd at køre efter. 

Rent gastronomisk er Nordjylland en overset perle på den danske gastroscene. Der er masser af gode spisesteder i Nordjylland, som leverer god mad.

Aalborg er især frontløber med et hav af skønne restauranter (se vores Aalborg-guide her), men der er bestemt også noget at komme efter i andre nordjyske byer.

Læs med her og få et bud på 6 nordjyske spisesteder uden for Aalborg, der uden tvivl er et – eller flere – besøg værd.

1. Villa Vest

På Strandvejen i Lønstrup finder du den charmerende restaurant Villa Vest. Her venter der dig den skønneste udsigt over Vesterhavet og ikke mindst fortrinlige lokale smagsoplevelser. Maden er fantasifuld, veltilberedt og altid baseret på friske lokale råvarer.

Hvor: Strandvejen 138, Lønstrup, 9800 Hjørring


Book bord på Villa Vest ➤

2. De 2 Have

Foto: De 2 Have

De 2 Have er landets absolut nordligste spisested, hvorfra man har udsigt over spidsen af Grene, hvor de to have mødes (deraf navnet). TIl frokost er der klassisk dansk mad på menuen, mens aftenkortet henter inspiration fra nær og fjern. Udgangspunktet er dog altid friske lokale råvarer.

Hvor: Fyrvej 2, 9990 Skagen


Book bord på De 2 Have ➤

3. Essens

Foto: Restaurant Essens

Restaurant Essens ligger i Frederikshavn, og her kan du se frem til et spisested med feel good food. Feel good food indebærer for det første mad, der er tilberedt af de bedste råvarer og som pirrer dine smagsløg og for det andet mad, du kan nyde i uhøjtidelige og afslappende omgivelser og i godt selskab.

Hvor: Danmarksgade 69, 9900 Frederikshavn


Book bord på Essens ➤

4. Luneborg Kro

Foto: Luneborg Kro

I midt i skønne, åbne naturområder mellem Aalborg, Tylstrup pg Blokhus finder du den autentiske og hyggelige Luneborg Kro. Her følger køkkenet årets gang og der er både morgenmad, frokost og aftensmad på menuen. Med et a la carte kort samt en sæson- og gourmetmenu, er der garanteret noget, der passer både din smag og din pengepung.

Hvor: Luneborgvej 310, 9382 Tylstrup


Book bord på Luneborg Kro ➤

5. Hanstholm Madbar

Foto: Hanstholm Madbar

På toppen af Hanstholm med en udsigt uden lige finder du Hanstholm Madbar. Her serverer de simple livretter i en afslappet atmosfære, hvor der emmer af humør, glæde, kærlighed til mad og godt værtsskab. Er du surfer, pensionist, fisker, familiefar eller bare sulten, så kig forbi Hanstholm Madbar og oplev den intime og lette stemning, der præger stedet.

Hvor: Helshagevej 98, 7730 Hanstholm


Book bord på Hanstholm Madbar ➤

6. Abstrakt

Vil du være first-mover og prøve noget helt nyt? Så tag turen til Hirtshals og spis med, når den nye restaurant Abstrakt slår dørene op midt i november 2017. Bag restaurant Abstrakt står Kamilla Schiøtt og Simon Emil Christensen, tidligere køkkenchef på den (nu lukkede) populære gourmet-restaurant Fyrklit.

Hvor: Sydvestkajen 7D, 9850 Hirtshals


Book bord på Abstrakt ➤

LÆS OGSÅ: 7 Aalborg-steder du skal opleve

You may also like...