12 nye restauranter du skal opleve i efteråret

thumb image

Der er nok at se til i efteråret: En række spændende nye restauranter har set dagens lys – og de er i dén grad værd at opleve. 

I den seneste tid har en række spændende nye restauranter set dagens lys i både København, Aarhus og Aalborg.

Og der er dermed masser af spændende nye gastro-oplevelser i vente, for dig der er eventyrlysten – læs med og bliv inspireret til efterårets spiseoplevelser.

1. Marv & Ben

I starten af august genåbnede Bib Gourmand restauranten Marv & ben med et nyt hold bag gryderne – nemlig de to unge ildsjæle, Johan Burich-Holck og David Andersen. Der blev ikke lagt skjul på de høje ambitioner, og heldigvis blev de hurtigt indfriet – AOK kvitterede med 5 stjerner. 

Hvor: Snaregade 4,  1205 København K


Book bord på Marv & Ben ➤

2. Format

Foto: Restaurant Formel B

August blev også måneden, hvor holdet bag Formel B kunne annoncere åbningen af en ny restaurant. Placeringen er Sankt Annæ Hotel, og niveauet er tårnhøjt – hvilket ogsåkommer til udtryk i deres første anmeldelser, hvor Jyllands-Posten giver intet mindre end 6 stjerner. 

Hvor: Sankt Annæ Plads 20, 1250 København K


Book bord på Format ➤

3. Trio

Foto: Flickr/ Susanne Nilsson

I de smukke omgivelser i Axel Towers kan man nu finde TRIO – en tre-etagers restaurant og bar, der er sat til verden af manden bag AOC og No. 2. På 8. etage til der være selskabslokaler, 9. etage vil indeholde en cocktail-skybar, mens 10. etage vil rumme selve restauranten. Prislejet er 6 retter for 600 kr.

Hvor: Axel Tower – Jernbanegade 11, 1609 København V


Book bord på TRIO ➤

4. Restaurant Niels

Restaurant Niels er en spritny restaurant i luksushotellet Nobis ved Glyptoteket. Køkkenchefen er den anerkendte topkok, Jeppe Foldager, der tidligere har været at finde i Alberto K. Jeppe Foldager kan pryde sig med titlen som verdens næstbedste kok, da han i 2013 vandt sølv ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.

Hvor: Niels Brocks Gade 1, 1574 København V


Book bord på Niels ➤

5. Clou 2.0

Foto: Jesper Rais

I starten af september kunne Michelinrestauranten annncere at de flyttede lokalerne til Øster Farigmagsgade. Men det er ikke kun lokalerne der ændrer sig – holdet bag har nemlig ambitioner om nu at trække restauranten mod helt nye højder.

Hvor: Øster Farimagsgade 8, 2100 København Ø


Book bord på CLOU ➤

6. Tony’s Østerbro

Østerbro har fået sig en ny prisvenlig restaurant med Tony’s, der har til huse i den gamle Park café. Det er Madklubben der har været på spil med et nyt skud på stammen og du kan se frem til lækre italienske retter i den yderst prisvenlige ende – nemlig 3 retter for 200 kr.

Hvor: Østerbrogade 79, 2100 København Ø


Book bord på Tony's Østerbro ➤

7. Skt. Petri Restaurant

En ny restaurant har set dagens lys på Skt Petri Hotel i ny renoverede og smukke omgivelser. Informationen om den nye restaurant er endnu sparsom, men hvis du vil opleve den, kan det bl.a. ske i DinnerDays i uge 42, hvor de byder på 3 retter for 200,-.

Hvor: Krystalgade 22, 1172 k, København K


Book bord på Skt. Petri ➤

8. Nærvær

Gourmetrestauranten Nærvær slog dørene op i foråret 2017, men har du endnu ikke været forbi, bør den helt sikkert tilføjes efterårets to-do-liste.  I køkkenet finder man den anerkendte kok Yves Le Lay, der har fortid på Søllerød Kro og Nimbs Terrasse, og takket være bl.a. hans talent, har AOK kvitteret med 5 stjerner.

Hvor: Strandgade 87C st, 1401 København K


Book bord på Nærvær ➤

9. Hanzo

Efter længere tids lukning kan man nu endelig igen slå vejen forbi den asiatiske darling, Hanzō.  På Hanzō 2.0 kan du glæde dig til at sætte tænderne i alt det bedste fra de asiatiske lande. Menuen henter inspiration i hele Fjernøsten og sender dig på en gastronomisk rejse til både Kina, Japan, Thailand, Vietnam, og Indonesien.

Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V


Book bord på Hanzo ➤

10. MALT

MALT er Aarhus’ spritnye restaurant og er placeret i det gamle Ceres Bryggeri. Udover de fabelagtige lokaler – som i øvrigt er fredede – vil her være masser af fokus på øl og social dining. Prislejet er desuden i den fornuftige ende med fx 8 retter med 4 forskellige øl til  500 kroner.

Hvor: Ceres Byen 64-68, 8000 Aarhus C


Book bord på MALT ➤

11. Basso

I skolegade i Aarhus åbner nye restaurant Basso den 29. september. Her kan du se frem til italienske retter tilberedt med nordiske råvarer, og herudover vil der være et stort fokus på social dining.

Hvor: Skolegade 21, 8000 Aarhus C


Book bord på Basso ➤

12. Textur

Foto: Textur

Læg vejen forbi Aalborgs nye gourmetrestaurant, textur. Her er det to garvede herrer fra Ruths Hotel der styrer slagets gang, og det tegner derfor yderst godt for den nyåbnede restaurant. Men der er rift om pladserne, og restauranten har været i en gedigen bookingstorm inden åbning.

Hvor: Vesterbro 65, st.th., 9000 Aalborg


Book bord på textur ➤

 

You may also like...