Åbning: Gæster går booking-amok på ny restaurant i Næstved

thumb image

Gæster strømmer allerede til Næstveds nye restaurant B-spis, der har mere end 700 gæster i bogen, selv om den først åbner i morgen.

B-spis i Næstved har tilsyneladende allerede vundet gæstenes madhjerter – også selv om de endnu ikke har kørt deres første service. De åbner nemlig først i morgen d. 5. marts.

Men allerede nu har mere end 700 gæster sikret sig en plads på Næstveds nye gourmetrestaurant. Det viser tal fra DinnerBooking.com.

Ofte er den slags interesse for og tilstrøming til en nyåbnet restaurant kun noget, der ses i de større byer. Men dette er altså ikke tilfældet med Restaurant B-spis, der har fået en varm velkomst af sine gæster.

Kendte folk bag

Men det er heller ikke hvem som helst, der står i spidsen for den nye restaurant.

Det er nemlig Brian Jensen, der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant.

Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske stortalent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.

Så på papiret er der altså allerede grobund for succes for den nye restaurant i Næstved, hvor målet er at sætte byen på det kulinariske landkort.

Det gode måltid hyldes

Menukortet på restauranten følger sæsonens råvarer, der handles mest muligt lokalt, og man runder gerne omegnens skove og strande efter de bedste råvarer.

PÅ B-spis hyldes det gode måltid, hvor smag, kvalitet og servering går op i en højere enhed. Det er ærlig mad uden for meget pincet, og der er kærlighed til hver enkelt ret og servering, lyder det fra restauranten selv. 

B-spis byder på frokost og aftenmenuer med både a la carte og sammensatte menuer. Valget kommer til at stå på alt fra en enkelt ret på kortet til en 6-retters gourmet-oplevelse med topvine. Der er mulighed for tilkøb af både trøffel, kaviar og hvad hjertet ellers begærer.

Hvor: Sct. Peders Kirkeplads 9. st., 4700 Næstved 
Hvornår: 5. marts 2019

You may also like...