Restaurant H.C. by Meyers er åbnet på Hotel Odeon i Odense

thumb image

Restaurant H.C. by Meyers på Hotel Odeon har siden oktober 2018 serveret morgenmadsoplevelser for hotellets gæster. Men nu er det også muligt at spise på restauranten om aftenen.

Den kendte kok Claus Meyer har allerede mange restauranter i både ind – og udland, frugtplantage, bageri og mejeri. For nyligt åbnede Meyers Anakist i de gamle Albanibryggerier i Odense. Og turen er endnu en gang kommet til den fynske hovedstad.

For nu kan Meyers Contract Catering også skrive en hotel-restaurant på listen med Restaurant H.C. by Meyers på Hotel Odeon i Odense, der slog dørene op for a la carte restauranten i februar 2019.

Små retter og bistroklassikere

Siden oktober har restauranten serveret morgenmad til hotellets gæster. Men fra nu af er det altså muligt at besøge restauranten om aftenen, hvor man kan stille sulten med mindre småretter som miso gravad torsk, krogmodnet frilandsgris og donuts med brunet smør.

Derudover er der også et udvalg af større retter fra det klassiske bistrokøkken.

Flittig brug af egne råvarer

Restaurant H.C. by Meyers har fødderne solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men de er ikke bange for at tilføre smagsnuancer fra andre verdenskøkkener, hvis det kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

Som det er gældende på alle Meyers restauranter er økologi, omtanke, bæredygtighed og smag i højsædet. Køkkenet lader ligeledes det grønne spille en stor rolle på tallerkenen sammen med kød af kun bedste kvalitet.

Til tilberedningen bruges der flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers eget røgeri i Nordhavn og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn, ligesom Meyers erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i deres eget bageri, lyder det fra restauranten selv.

Hvor: Odeons kvarter 11, 5000 Odense C 
Hvornår: 1. februar 2019

You may also like...