Åbning: Snart dufter der af nybagte croissanter og franske klassikere på Strandvejen i Aarhus

thumb image

Spis fransk i smukke omgivelser, når kendt Aarhus-restauratør slår dørene op til Früd Brasserie & Restaurant i en historisk bygning ved foden af Marselisborgskoven med udsigt til havn og bugt.

Ved Strandvejen i Aarhus på hjørnet af Dalgas Avenué kan du, med en udsigt til det brusende hav og med træerne i Marselisborgskovens hvislen i øregangene, snart opleve franske fristelser i smukke, idylliske omgivelser.

Det bliver med andre ord en fryd for øjet og ikke mindst for smagsløgene når Früd Brasserie & Restaurant i begyndelsen af november rykker ind i den historiske hvide patriciavilla med småsprossede vinduespartier, der med ét tager dig tilbage til en svunden tid.

Kendt mand bag

Det er den kendte Aarhus restauratør Jürgen Frühwirth, der tidligere har stået bag successer som Restaurant Sechzehn, Centralværkstedet, Smedjen, Restaurant SANS og No16., der efter et år ude af branchens rampelys er tilbage med sit nyeste skud på stammen.

Stedet er inspireret af simpel og klassisk fransk mad særligt fra Nice med udgangspunkt i danske råvarer.

En croissant, tak

På Früd kan du selvfølgelig bestille en klassisk croissant og en god kop kaffe på morgenkortet, ligesom frokostkortet bugner af franske retter som løgsuppe og confiteret kyllingelår, der serveres i ægte brasserie stil.

Når mørket sænker sig bliver Früd til restaurant, hvor du kan smage dig gennem menuen ‘Früds franske oplevelser’ med tre retter og afstemte vine. Priserne er forsøgt sat i et niveau, så de fleste kan være med. Früd tilbyder blandt deres brasserielunch som 1 eller 3 retters til hhv. 145,- og 195,- kroner og a la carte retter tilbydes fra 80-160 kroner.

Hvor: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C
Hvornår: 16. november 2018


Book bord på Früd ➤

 

You may also like...