Åbning: Spisebar20 udvider med Spisebar15 på Frederiksberg

thumb image

Spisebar20 udvider på Frederiksberg. Nu åbner Spisebar15, der ligesom dens populære søster-restaurant på Nørrebro serverer morgenmad, brunch og ugeretter. 

På Rolighedsvej 15 midt på Frederiksberg bliver der mindre roligt, når det nye Spisebar15 nu slår dørene op med lækre morgenmadsanretninger, brunch og dejlige ugeretter på menuen. De sorte markiser hænger over de store glaspartier i restaurantens front, der giver frit udsyn til det rustikkke træ, lækre fliser og snørklede ting restauranten er bygget op af.

Det er primært genbrugsfund, der fylder i restaurantens møblement og er med til at skabe sjæl og give spisestedet sit helt særlige udtryk og charme.

I de hyggelige omgivelser, er der er både plads til en festlig aften med vin og cocktails i baren eller en romantisk date i stearinlysets skær, ligesom stedet også er oplagt til at nyde en god kop kaffe, brunch og gode snakke med veninderne søndag formiddag.

I storesøsters fodspor

Foto: Spisebar15

Hvis du synes, navnet danner genklang i hukommelsen, så er det nok fordi, du allerede kender til spisestedets storesøster – den populære Spisebar20 på Nørrebro.

På Spisebar15 går man på mange måder i Nørrebrorestaurantens fodspor. Ligesom på Spisebar20 skifter menuen hver uge, så der altid er noget nyt at smage på i menukortet, der byder på ugeretter, charcuteri brætter og et dejligt udvalg af småretter, der er inspireret af det franske og danske gadekøkken. Kokkene på stedet er innovative og forsøger altid at skabe nye smage og retter til glæde for gæsterne.

Her sylter de selv alt, hvad der bruges af surt og sødt i maden.

Vin og cocktails i massevis

Til maden kan Spisebar15 også tilbyde et større udvalg af skønne vine.

I vinkælderen, som meget gerne vises frem, ligger alt fra øko vine, naturvin og andre vidunderlige druer. Derudover går spisestedet ikke ned på farvestrålende, festlige og velsmagende cocktails.

Hvor: Rolighedsvej 15, 1958 Frederiksberg C
Hvornår: 16. november 2018


Book bord på Spise/Bar 15 ➤

You may also like...