Aarhus: Ny restaurant er rykket ind på Kystpromenaden

thumb image

KP5 er Aarhus Øs nye restaurant. Her kan du spise fransk inspirerede retter i unikke omgivelser med kig til havnefronten.

d. 1. marts kom der nyt liv i Aarhus Sejlklubs lokaler på havnefronten i Aarhus havn, da KP5 rykkede ind i lokalerne, der tidligere dannede ramme om Brødrene Kochs restaurant Frøken Koch.

Nu kan der nydes mad inspireret af det franske køkken i de nyrenoverede lokaler, der er indrettet med mørke trægulve, sorte metalstole med brune lædersæder og kobberfarvede lamper i loftet.

Mens der slubres østers, stegt rokkevinge, eclairs og andre franske fristelser, kan man følge med i livet på lystbådehavnen lige på den anden side af de store panoramavinduer, der omkranser restauranten.

Det er de to indehavere af VinDanmark, Martin Tønnesen og René Vinding, samt de to indehavere af restauranten Goulu, Kenny Liland og Lasse Munkholm, det står bag KP5.

KP5 menu og pandekager med karamel

Det er både muligt at bestille mad til frokost og aften samt til brunch om søndagen.

Ud over en række a la carte retter på aftenkortet, hvor hovedretter starter fra 178 kr. for en håndrørt oksetatar, er det også muligt at bestille en KP5 menu. Her får du køkkenets udvalg af tre sæsonbetonede retter for 328 kr.

Hver søndag er der mulighed for at sætte tænderne i stedets brunchmenu med tre serveringer med blandt andet hjemmelavet tykmælk med granola og bær, hjemmerøget laks og pandekager med karamel og orange. Tre serveringer koster 218 kr. og 348 kr. med ad libitum drikkevarer.

Åbningstilbud

I forbindelse med åbningen af den nye restaurant, vil KP5 gerne byde velkommen på kystpromenaden 5 med en særligt god pris på mad og drikke. Den særlige aftenmenu tilbydes til og med d. 16. marts og består af:

Velkomstbobler med lækre snacks
3 retter som køkkenet sammensætter
3 glas vin tilpasset menuen
Samt kaffe og sødt til at slutte aftenen af

Pris: 555,- pr person.
(Normalpris 700,-)

Hvor: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C
Hvornår: 1. marts 2019

You may also like...