Top 5 Sjælland: Hellerup-restaurant var gæsternes favorit i februar

thumb image

Tavola Calda har indtaget førstepladsen over de bedst gæsteanmeldte restauranter på Sjælland på DinnerBooking.com. Se hele listen her.

Mere end 28.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com i februar måned. Nu er det blevet tid til at afsløre, hvilke restauranter der har imponeret allermest i den forgangne måned.

Vi skal denne gang et par smutture ud fra København for at finde gæsternes darlings.

Hellerup, Kirke Hyllinge, Kalundborg

Vi starter i Hellerup på italienske Tavola Calda, som for første gang er kommet helt til tops på listen. Her kan der smages på alt det bedste fra den italienske madkultur i en familiær atmosfære.

For at besøge månedens tredjeplads går turen til Kirke Hyllinge, hvor Gershøj Kro holder til, hvor du kan opleve udsigten til Roskilde Fjord, mens du nyder et dejligt måltid mad.

Til sidst skal vi et smut til Kalundborg, for at finde fjerdepladsen, som denne måned går til Restaurant Naes. Her kan du nyde et måltid med årstidens friske fristelser i naturskønne omgivelser tæt på både vand og skov.

Se resten af listen her:

Top 5 Sjælland februar 2019

  1. Tavola Calda, Hellerup
  2. ENOMANIA, København K
  3. Gershøj Kro, Kirke Hyllinge
  4. Naes, Kalundborg
  5. Restaurationen, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2019 er baseret på i alt 28.231 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...